Zeynep, salvată de Colpan! Nu ratați un nou episod din „Tablou de familie” azi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Azra va fi supusă unor noi teste ale destinului, prin intermediul celui mai nou proces în care este implicată.

Deși, inițial, Azra a respins propunerea de a o reprezenta în instanță pe Yasemin, soția lui Ceyhun, iată că acum aceasta, datorită implicării lui Efe și Colpan, intră în ”luptă”.

Citește și: Azra trece prin clipe de groază. Vizionează episodul 27 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Zeynep, salvată de Colpan

Nimeni însă nu își imaginează că cel mai celebru și bogat cuplu din Turcia, Yasemin și Ceyhun Ozdemirler, ascund un plan secret iar avocații Azra și Efe ajung să aibă parte de momente surprinzătoare în acest demers juridic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Azra e pregătită să îl învingă pe cel ce a rănit-o. Vizionează episodul 26 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Colpan intră cu toate forțele în procesul de divorț al tinerei Zeynep, abuzată ani la rând de către soț, dar și de către familia acestuia. Cu sprijinul celor mai buni avocați ai firmei Cehver, Colpan va obține o victorie remarcabilă.

Prin ce situații dramatice va trebui să treacă Azra pentru a afla ce secrete ascund soții Ozdemirler și, cum va reuși Colpan să schimbe în bine soarta tinerei Zeynep, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.