Zi de foc la Constanta! Presedintele Consiliului Judetean a fost ridicat de DNA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Zi de foc astazi, la Constanta! Presedintele Consiliului Judetean a fost dus la sediul DNA din Bucuresti, incatusat. Asta in timp ce mascatii ii faceau perchezitii atat acasa, cat si la serviciu!

Nicusor Constantinescu, client vechi al procurorilor DNA, s-a trezit in aceasta dimineata cu mascatii la usa. A fost ca un vis urat pentru politician, dupa ce acum doua luni trecea prin aceeasi experienta! Astazi insa, baronul n-a mai facut scandal. S-a supus, doar cu vociferari: "Nu mi s-a adus la cunostinta nicio invinuire! Absolut nimic! Nu stiu despre ce este vorba!".

Anchetatorii au rascolit atat casa lui Constantinescu, cat si cladirile Consiliului Judetean Constanta si cea a Regiei De Drumuri Judetene Si Poduri.

"Normal ca nu ne asteptam, e perchezitie de azi, ne-au cerut documente, le-am pus la dispozitie documente, se face procesul verbal", a  spus Cristinel Dragomir, vicepresedintele  Consiliului Judetean.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il cerceteaza pe Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie pe care acesta le-ar fi infaptuit in perioada 2011-2013. Din vila sefului consiliului local din Constanta, mascatii au confiscat pe langa dosare, si o imprimanta, care ar putea contine dovezi incriminatoare.


Toata perchezitia la resedinta baronului s-a petrecut chiar sub ochii sotiei. Agitata, femeia a fost intr-un continuu "du-te vino".
In jurul pranzului, Nicusor Constantinescu a fost urcat in duba si dus de procurori la sediul DNA Bucuresti. Imediat dupa plecarea lui, a pornit la drum si soferul sau, care i-a dus camasi si costume.

Ajuns la sediul DNA, presedintele Consiliului Judetean Constanta a avut aceleasi nelamuriri: "Nu stiu pentru ce sunt perchezitionat, am fost acasa, nu stiu pentru ce sunt adus!".


Primarul Radu Mazare, bun prieten cu Nicusor Constantinescu, spune ca ancheta ii dauneaza presedintelui Consiliului Judetean, mai ales ca analizele pe care le-a facut in urma cu doua luni au scos la iveala faptul ca este grav bolnav: "Nicusor, din pacate, are cancer la prostata, pe o scala de la 1 la 10, de gradul 9. Nicusor are stari de depresie si anxietate profunde si este recomandat  sa traiasca cat mai linistit posibil".


Nicusor Constantinescu mai este anchetat si in alte dosare, printre care si cel in care ar fi achizitionat ilegal puieti pentru perdelele forestiere. Ramane de vazut daca va fi arestat preventiv.
##VIDEO106483##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei