Zi de poveste pentru cantareata Anda Adam! Artista a devenit, oficial, doamna Andrei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2021, 04:30

Va aratam cele mai spumoase imagini de la marea petrecere dar si din timpul zilei de duminica.

A fost o noapte de pomina pentru mireasa Anda Adam. Nu a stat departe de microfon nici imbracata in rochie de mireasa. In fata tortului alb, de 5 etaje, mirii si-au facut de cap.

Admiratorii, curiosii, jurnalistii, cu totii s-au inghesuit s-o vada pe Anda Adam mireasa Imbracata intr-o rochie de mireasa de printesa, alba din cap pana-n picioare, cu un voal lung pe cap, artista a coborat din limuzina cu zambetul pe buze, dar si cu emotii.

A fost nevoie ca bodyguarzii s-o conduca pana la intrarea in biserica, din cauza papparazilor care „s-au luptat” pentru cele mai bune imagini cu mireasa.

Nonconformista pe scena, speciala in rolul de mireasa: Anda Adam a tinut sa imbrace doua  rochii in cea mai frumoasa zi din viata sa. La biserica, o rochie de printesa lunga confectionata dintr-o matase cum numai la casele regale mai vezi iar seara, la petrecere, o rochie scurta in fata si lunga in spate, tot din matase.

Si mirele s-a ridicat la standardele frumoasei sale partenere. Imbracat intr-un  costum creat de designerul starului Julio Iglesias, Sorin Andrei a stralucit la fel ca partenera sa. Dupa slujba religioasa, mirii au iesit in fata multimii si s-au sarutat pentru prima data in calitate de sot si sotie. Apropiatii mirilor au defilat ca pe covorul rosu, la iesirea din biserica. Cantaretul Jorge s-a remarcat printr-o tinuta la 4 ace, ochelari de soare si o sotie pe masura.

Cununia civila s-a tinut in aer liber, printre sute de flori albe, chiar langa lacul Snagov. Nasi au fost Nicu Gheara si sotia sa. Petrecerea a fost una grandioasa, cu peste 300 de invitati si s-a tinut intr-un cort imens amplasat intr-o locatie selecta din Snagov. Decorul ales, unul alb, a fost ca in povestile cu printi si printese. Invitatii au fost rasfatati cu bucate alese: somon si caviar, trufe, vita si fructe de mare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Dintre invitati nu au lipsit Pepe, Alex Velea, Antonia, Andreea Balan, Lora, insa de departe cele mai importante persoane prezente au fost mama, tatal si fratele vedetei, care au venit din America si Australia. Parintii Andei au divortat cand ea era doar un copil si fiecare s-a stabilit intr-un alt colt al lumii.

Ieri, parintii vedetei s-au revazut dupa 20 de ani.

##VIDEO139244##

Un singur lucru ar putea strica fericirea proaspatului cuplu: trecutul intunecat al mirelui. Constanteanul a fost arestat preventiv de catre Tribunalul Constanta, in urma cu 3 ani. „Libertatea” scrie ca lui Sorin Andrei i-a fost intocmit un dosar penal pentru clonarea de carduri.