Zi de sărbătoare în familia Gabrielei Firea! „Mi-am dorit o fată și acum o am” Cum a arătat nunta fiului ei cel mare și ce urare le-a făcut politicianul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 09 oct 2023, 14:01

Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit

Sursa: Facebook- Gabriela Firea

Băiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor-Ștefan, s-a căsătorit. Tânărul în vârstă de 28 de ani și aleasa inimii sale, Eva Emilie, și-au unit destinele într-un cadru de poveste.

Gabriela Firea a fost soacră mare. Politicianul se declară o mamă și o femeie împlinită, după ce fiul ei cel mare s-a căsătorit. Fostul edil al Capitalei a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit

După o carieră de succes în politică și-n televiziune, Gabriela Firea are parte de împliniri și de bucurii și-n viața de familie.

Tudor-Ștefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea și partenera lui, Eva Emilie, au spus ”Da” în fața lui Dumnezeu.

Citește și: „M-a șocat”. Modul surprinzător prin care soțul Gabrielei Firea a reușit să-i intre în grații politicienei. Cu greu i-a ajuns la suflet după decesul fostului ei soț

Nunta a avut loc într-un cadru de vis, iar de la petrecere nu au putut lipsi nume importante din politica și din showbiz-ul românesc.

Mireasa a strălucit într-o rochie albă, simplă și cu umerii goi. Eva Emilie a dat dovadă de rafinament și simplitate nu doar prin rochie, ci și prin coafura lejeră aleasă, iar buchetul din flori albe întregit întreaga ținută.

Citește și: „L-am iertat”. Gabriela Firea nu și-a mai putut continua cariera jurnalistică din cauza lui Dan Voiculescu. Visul i-a fost spulberat din motive politice

Nici Gabriela Firea nu s-a lăsat mai prejos atunci când a venit vorba de ținute, politicianul schimbând mai multe rochii. Gabriela Firea a fost surprinsă într-o rochie albastră, cu umerii goi, dar și într-o rochie verde, ambele fiind extrem de elegante.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: De la televiziune, la politică. Cum a ajuns Gabriela Firea să facă parte din Guvernul României: „M-au considerat potrivită pentru a prelua această poziție”

Momentul a fost extrem de emoționant pentru Florin Pandele, tatăl vitreg al lui Tudor-Ștefan, fiind cel care a oficializat ceremonia civilă. Marele eveniment a avut loc pe data de 7 septembrie.

Gabriela Cristea a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook

Fostul edil al Capitalei a povestit în nenumărate rânduri că mereu și-a dorit o fiică, iar acum dorința i-a fost îndeplinită.

De aici reiese faptul că Gabriela Firea este extrem de încântată de soția băiatului cel mare.

Citește și: Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei. „Nu am de ce să mă rușinez, nu am nicio vină...”

Deși este extrem de rezervată în ceea ce privește viața de familie, Gabriela Firea nu s-a putut abține și a publicat o serie de fotografii de la marele eveniment.

Fotografiile au fost însoțite și de un mesaj emoționant.

Citește și: 15.000 de lei în plus pentru acești români! Ministrul Gabriela Firea a făcut anunțul: "Aceste vouchere sunt din ce în ce mai folosite"

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley- părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie! ”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea are o carieră de succes în politica românească, însă nu a uitat nici de viața de familie. Fostul primar al Capitalei este mama a trei băieți, Tudor-Ștefan, rezultat din căsnicia cu Rasvan Firea, și doi băieți rezultați în urma căsniciei cu Florin Pandele.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.