Zi grea pentru Radu Mazare la Curtea Suprema! A vorbit minute in sir cu jurnalistii si a dat declaratii in fata magistratilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:28

La Curtea Suprema a avut loc astazi episodul 2 din serialul „Radu Mazare si geanta”!

Daca in urma cu 2 saptamani, excentricul primar se prezenta la DNA pregatit pentru arest, acum a inlocuit Biblia si hainele cu documente care ar trebui sa-l tina departe de „Beciul Domnesc”! Geanta a ramas aceeasi.

Zi grea pentru Radu Mazare la Curtea Suprema. A vorbit minute in sir cu jurnalistii, a dat declaratii in fata magistratilor si a fost nevoit sa care o geanta burdusita: „aici am documente! Alte documente decat cele depuse acum doua saptamani!”

Atentie! Este geanta facuta celebra la vizita de acum doua saptamani de la DNA.

Atunci, Radu Mazare a intrat ca un om liber si a parasit institutia incatusat! Atunci, geanta era pregatita pentru arest, „Beciul Domnesc”, asa cum spunea insusi primarul.  Acum, e pregatita pentru libertate!

Mazare nu s-a folosit astazi doar de documente! A optat si pentru un stil vestimentar diferit. Cravata violet iesea in evidenta de la o posta! Unde mai pui pantofii, asortati cu paltonul si cureaua.

Data trecuta, vestimentatia lui Mazare a fost ceva mai neglijenta. Pantalonii gri, eleganti, au fost asortati cu o pereche de bocanci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Procurorii il acuza pe Mazare de luare de mita.

Mai exact, ar fi primit comisioane grase de pe urma unor contracte semnate de primarie cu o firma de salubritate si cu o televiziune! Judecatorul de drepturi si libertati a stabilit luna trecuta ca primarul Constantei poate fi cercetat pentru aceste acuzatii in libertate!

Mazare a negat in fata instantei fiecare acuzatie. Iar la final, a facut show in fata camerelor de filmat. Cat despre propria persoana, Radu Mazare spune clar si raspicat: „nu sunt turnator! Eu sunt barbat!”

Dupa ce a fost retinut 24 de ore in arest, Radu Mazare a anuntat, luna trecuta,

ca iese din politica. Ba dorea sa renunte inclusiv la primarie!