Zi mare in familia Basescu! Cel mai mic nepot al fostului presedinte Traian Basescu a fost botezat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:59

Baietelul a purtat un costum de marinar si a primit numele bunicului sau, Traian.

Desi discretia a fost maxima, avem  imagini in exclusivitate, suprinse de echipa Stirilor Kanal D! Sunt imaginile pe care le-a asteptat o tara intreaga. Cel mai mic membru al familiei Basescu a primit taina botezului in cel mai discret mod. Ceremonia a fost programata in cel mai mare secret la o alta biserica decat cea in care a avut loc cununia Elenei Basescu si botezul primului copil.

Toata lumea l-a asteptat pe micutul Traian care, pentru marele eveniment din viata lui, a fost  imbracat  intr-un costum de marinar! Si unde ii sta mai bine daca nu in bratele bunicului,

mandru nevoie mare, ca doar ii poarta numele!

La botez nu a venit prea multa lume, doar cativa apropiati semn ca familia si-a dorit discretie maxima. Dupa bebelusul -vedeta, toti ochii au fost atintiti asupra mamei sale, Elena Basescu.

Elena Basescu poarta o rochie de primavara, in culori vii. Si-a facut bucle lejere si nu a ezitat sa-si prinda  in par si  cateva floricele.  EBA s-a asortat cu micuta Sofia Anais care a purtat o fustita din acelasi material ca si rochia mamei ei.

Si taticul, Bogdan Ionescu, este asortat cu mama si fiica: are la gat o cravata mov!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Elena Basescu a tinut cu orice pret ca botezul fiului sau, Traian, sa ramana secret. Dar jurnalistii nu au scapat-o din ochi. Asa ca, am descoperit ca fiica cea mica a presedintelui a pregatit pe ascuns importantul eveniment!

Imediat dupa slujba de la biserica, familia fostului presedinte s-a indreptat catre un restaurant unde au ajuns si invitatii.

Mult mai putini fata de cati au venit la botezul Sofiei Anais. Printre marile absente s-a numarat Elena Udrea care este arestata preventiv. Totusi, Adriean Videanu a reusit sa ajunga impreuna cu sotia sa la botezul nepotului fostului presedinte al Romaniei. In rest, putini invitati, dar cu daruri multe. Traian Basescu se poate considera un bunic implinit. Are doi nepotei si o nepoata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.