Zi mare pentru celebrul actor turc, Ozcan Deniz! Astazi are loc casatoria cu frumoasa Feyza Aktan, cea care in curand ii va darui primul copil!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2018, 10:48

Ozcan Deniz traieste o frumoasa poveste de dragoste cu mai tanara sa iubita, Feyza Aktan de aproape doi ani si urmeaza sa devina parintii unui baietel.

Dupa ce ieri, presa turca a difuzat informatia potrivit careia Ozcan Deniz si Feyza Aktan s-au casatorit in ziua de 8 Martie, iar evenimentul ar fi avut loc in vila din Zekeriyakoy a actorului, unde ar fi participat 15 persoane s Feyza ar fi preferat o rochie alba in locul celei de mireasa. Stirea conform careia Ozcan Deniz si Feyza Aktan s-ar fi casatorit in ziua de 8 Martie nu s-a confirmat.



Pe de alta parte, realizatorul unei emisiuni mondene de la un renumit post de televiziune, jurnalistul Cengiz Semircioglu, a spus in emisiunea de azi ca a vorbit cu actorul la telefon si cununia civila va avea loc în aceasta seara in casa acestuia.
Ozcan Deniz a ales ca evenimentul sa aiba loc intr-o atmosfera intima, de familie. De asemenea, Ozcan Deniz a fost surprins seara trecuta la cumparaturi in mallul Istinye Park, unde le-a spus reporterilor ca Feyza Aktan este acasa, se apropie momentul nasterii.
Se va intampla undeva in luna mai si va fi in Turcia. Intrebat daca face cumparaturi pentru copil, actorul a spus ca fiul lui are totul pregatit.
In privinta numelui, acesta a spus ca exista doua nume la care s-au gandit si va fi unul dintre acelea. Ozcan si Feyza Deniz vor deveni parinti peste o luna si jumatate. Numele ales pentru copilul lor ar fi Kuzey. Dupa finalul serialului "Mireasa din Istanbul", in luna iunie, ar avea loc nunta, dar tot în cerc restrans.
Cei doi vor merge în luna de miere impreuna cu micutul Kuzey.
(sursa: gecce.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.