Zi mare pentru celebrul Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer în serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor alături de soția sa, la festivitatea de absolvire a fiului lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2024, 17:06
video Foto(4)

Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer în serialul „O dragoste”, este un tată devotat și grijuliu! Iată cum a fost surprins renumitul actor la festivitatea de absolvire a fiului sau cel mic, Emir!

Barıș Kılıç se numără printre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a jucat în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese și notorietate. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe renumitul actor încă din anul 2020, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în rolul Kaya, iar anul acesta a revenit la Kanal D, în producția O dragoste, în care a dat viață personajului Omer.

Barıș Kılıç, evoluție strălucită pe plan profesional

Barıș Kılıç s-a născut în anul 1978, în orașul Erguvan, provincia Malatya, din Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârsta de 18 ani, când a hotărât să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile. După încheierea liceului, ambițiosul Bariș s-a înscris la îndemnul părinților săi la Facultatea de Științe Economice, în cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2000.

Insă la scurt timp, Baris Kilic a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a urmat cursuri intensive de limba engleză, iar după o perioada acesta a revenit în Istanbul, unde s-a înscris la cursuri de actorie, în cadrul unei școli private.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet Mümtaz Taylan, actorul care l-a înlocuit pe Settar Tanrıöğen, în rolul Abdullah din serialul „O dragoste”! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

În 2004, Barıș a debutat cu un rol secundar în producția Bütün Çocuklarım, care a însemnat primul pas către celebritate. Tânărul actor a jucat în multe seriale și filme de excepție și a devenit din ce în ce mai apreciat de publicul larg. Cel mai recent proiect din care a făcut parte Barıș Kılıç a fost serialul O dragoste, în care interpretat rolul Omer, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și l-a propulsat în categoria celor mai buni actori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer în seriaulul „O dragoste”, un tată devotat și grijuliu

Dincolo de cariera de succes și de marile sale reușite profesionale, Barıș Kılıç este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită. Celebrula actor s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Aysegul, care i-a dăruit doi copii superbi, Bătu, în vârst de 16 ani și Emir, în vârstă de 13 ani.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

De curând, mezinul familiei a absolvit școala secundară, iar Baris Kilic a participat la festivitatea de premiere alături de soția lui și de fiul lor cel mare. Potrivit birsenaltuntas.com, ceremonia de absolvire, în care Emir a înălțat baloane albastre împreună cu toți colegii săi, a avut loc la Palatul Çırağan, din Istanbul.