Cine a câștigat în confruntarea decisivă între Iancu Sterp și Ovidiu Neveu! De ce sora lui, Ileana, refuză să meargă la meci

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 mai 2022, 17:22

Iancu Sterp si Ovidiu Neveu se infrunta in aceasta seara de la ora 20:00

Sursa: Instagram

În această seară, de la ora 20:00, Iancu Sterp și Ovidiu Neveu se vor confrunta într-un meci fară precedent unde ambii spera că vor căștiga.

Cine a câștigat în confruntarea dintre Ovidiu Neveu si Iancu Sterp

 După o luptă grea, câștigătorul a fost declarat Iancu Sterp. Anunțul a fost făcut de presupusa iubită a acestuia, Ștefania Costache, pe o rețea de socializare. 

Citeste si: Cum au fost surprinși Stefania Costache și Iancu Sterp înainte că fiul mamei Geta să câștige bătaia cu Neveu: "Nici nu mai poate să respire!"

Timp de câteva luni, Iancu Sterp și Ovidiu Neveu și-au dusc declarațiile unul împotrivă celuilalt la alt nivel, iar acum, a venit ziua cea mare pentru ambii. Care dintre ei vă căștiga meciul și cine vor fi susținătorii celor doi? Atât Iancu cât și Ovidiu s-au antrenat timp de câteva luni, și-au studiat loviturile și potențialul fiecăruia, ba mai mult s-au duelat și în declarații.

Iancu a venit în cadrul emisiunii online wownews unde a vorbit despre meciul din aceasta seara de la ora 20:00 care vă putea fi urmărit pe rxf.ro, însă nici Ovidiu Neveu nu s-a lașat și a venit tocmai din Elveția pentru a face câteva declarații controversate la adresa marelui sau rival, Iancu Sterp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Confruntare decisiva in aceasta seara intre Ovidiu Neveu si Iancu Sterp

"De trei ani sunt în Elveția și 15 ani am fost în Italia. "În Elveția am plecat cu afaceri, familia mea a rămas în Italia. Nu prea îmi place să vorbesc despre viață mea, dar exista o femeie care mă susține necondiționat la fel că familia mea. Ea mă ajuta să îmi împlinesc visul asta.

Vreau să îl înving pe Iancu, să îi rup oasele" , a dezvăluit luptătorul pentru canalul online  wownews.

"Numele de "Neveu" vine de la faptul că i-a dat unui tip pe strada un pumn de l-a făcut knockoout. Era în Italia și s-a bătut cu niste albanezi. A circulat și un filmulet cu el pe TikTok și de acolo i se trage numele, a dezvăluit unul din frații lui Ovidiu", Sergio, participant la Puterea Dragostei.

Ileana Sterp nu va merge la meciul dintre Iancu Sterp si Ovidiu Neveu

Iancu este pregătit pentru ce urmează și spune că s-a antrenat de când a acceptat provocarea de a se bate cu marele sau rival de pe TikTok: "M-a provocat așa fata în fata și nu aveam cum să refuz. Mă râcâia prea tare. Am zis să îi dau ce merita la băiat daca tot vrea să se bata cu mine.

Nu mai stiu ce am zis, dar am bătut palma să facem meciul. Eu nu dau curs provocărilor la hateri, însă el m-a provocat foarte tare," a declarat Iancu Sterp pentru  wownews.

Citeste si: EXCLUSIV! Reușită uriașă pentru Iolanda! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, model pentru o revistă de succes din Elveția

Insa, se pare ca desi toata familia il sustine pe Iancu si isi doreste sa castige, nu toti vor veni la meci deoarece le este foarte greu sa priveasca. De exemplu, Ileana, sora lui Iancu a si spus public ca il sustine, insa pana acum nu s-a hotarat sa isi ia bilet: "Nu mi-am luat bilet pana azi pentru ca am zis ca nu ma uit. Il sustin pe Iancu si clar imi doresc sa castige, dar sa-l vad batandu-se, nu este ceea ce imi face placere," a spus sora mai mare a lui Iancu.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.