Zi nebuna pentru taticul Marian Vanghelie. Statutul de proasptat tatic nu-i mai da timp nici sa respire

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

O clipa de liniste n-a avut, a fost tot timpul pe drumuri. A alergat de la maternitate, la tribunal, de la starea civila, inapoi la maternitate.

Cateva ore a stat Marian Vanghelie separat de Oana si fiica sa, Maria, timp suficient cat sa doarma si sa isi schimbe costumul. Desi a avut o zi plina, prima oprire a fost la maternitate, a vrut sa isi tina pruncul in brate. De la maternitate, in mare viteza, taticul Marian Vanghelie a pleacat la tribunal. A avut termen in dosarul in care procurorii il acuza ca ar fi luat spaga in valoare de 90 de milioane de euro.

Nici macar problemele pe care le are cu legea nu ii pot strica fericirea. Binedispus, Vanghelie a raspuns oricarei intrebari. Si-a incheiat repede socotelile cu avocatii, procurorii si judecatorii si se s-a intors la maternitate, pentru ca trebuia sa-si declare fiica.

Cu certificatul in mana, taticul Marian Vanghelie a revenit la maternitate sa isi petreaca ultimele ore de libertate alaturi de Oana si Maria. Deocamdata, Marian Vanghelie si Oana Mizil nu s-au gandit cine le va boteza micuta, dar cativa prieteni apropiati i-au propus deja sa ii fie nasi Mariei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO143425##

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.