Zi trista pentru Gica Popescu. Fostul fotbalist si-a inmormantat tatal

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Zi trista pentru Gica Popescu. Fostul capitan al Barcelonei a iesit din inchisoare pentru a-si inmormanta tatal care a murit marti noapte, din cauza unui infarct.

Gica Popescu a primit o permisie de o zi din partea penitenciarului. El a iesit din inchisoare in jurul orei 4 si jumatate. S-a urcat in masina care-l astepta la poarta si a plecat spre Calafat. Cateva ore mai tarziu, el a ajuns la politia din oras.

In jurul orei 8, Gica Popescu si-a facut aparitia la casa parinteasca. Vizibil afectat, fostul jucator nu a facut nicio declaratie jurnalistilor, ci doar le-a multumit dupa ce acestia i-au transmis condoleante.

La Calafat a ajuns si bunul sau prieten Gica Hagi pentru a fi alaturi de Popescu, la inmormantare.

Fostul international si sotia lui, Luminita, au cerut presei sa dea doavada de intelegere si sa le acorde linistea si decenta cuvenite aceste situatii Tatal lui Gica Popescu a murit la varsta de 71 de ani, in urma unui infarct. Imediat dupa ce a fost condamnat fiul sau, Constantin Popescu spunea ca nu si-a imaginat niciodata ca acesta va ajunge la inchisoare.



Gica Popescu este incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde are de executat o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, dupa ce a fost condamnat in dosarul transferurilor de jucatori.

##VIDEO112140##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta