Zici ca e la volanul unei masini ca oricare alta, insa ASTEAPTA sa vezi cand coboara: Nu te-ai fi gandit niciodata la asta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 07:20

Stacy Zoern a depins intotdeauna de scaunul cu rotile sau de facilitatile pe care le ofera mijloacele de transport din cauza ca s-a nascut cu atrofie musculara.

Atunci, ea s-a gandit ca trebuie sa existe si o alta optiune, una care sa ii ofere cat mai multa independenta. Cand a descoperit Kenguru s-a gandit ca a gasit raspunsul la tuturor rugaciunilor. Si intr-adevar, era perfect pentru ea, insa avea sa intampine cateva obstacole pana sa fie al ei.

Unul din ele a fost ca si-l dorea imediat, insa a fost dezamagita ca a suna tla compania producatoare si reprezentantii i-au spus ca nu mai au fonduri sa continue proiectul de testare si productie.

In loc sa se resemneze si sa mearga mai departe, Stacy a luat acest fapt ca pe o provocare.

In iunie 2010, ea si-a creat compania proprie care sa lucreze cu Kenguru: Community Cars Inc. A cautat investitori si abia peste un an visul ei s-a implinit. Compania a inceput sa produca prima versiune de masini care pot fi conduse de oameni tintuiti in scaunele cu rotile. Ei planuiesc si o alta versiune care va fi condusa pe baza de joystick.
Aceste vehicule sunt si si foarte economice si pretul este mult mai bun, in jur de 25 de mii de dolari fata de 100 000 cat costa autovehiculele speciale pentru cei cu dizabilitati.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: