„Zici că era tăiat de drujbă” Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de mai mulți agresori, după un scandal care ar fi pornit de la o fată: „E pregătit nenicu!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 mar 2024, 11:53

„Zici că era tăiat de drujbă” Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de mai mulți agresori, după un scandal care ar fi pornit de la o fată: „E pregătit nenicu!”

Sursa: Pexels.com

O altercație între mai mulți adolescenți s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie. Un elev de 14 ani a fost înjunghiat pe stradă de doi agresori, după ce i-ar fi amenințat.

Atacul a avut loc pe o stradă din Călărași, iar totul ar fi pornit de la o fată, spun autoritățile. Agresorii s-au pierdut cu firea și i-au aplicat mai multe lovituri de cuțit adolescentului de 14 ani.

Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de doi adolescenți

Scenele terifiante s-au petrecut lângă un supermarket, chiar sub ochii trecătorilor. Îngroziți de cele văzute, martorii au sunat imediat la 112.

„Eu când am ieşit din curte era copilul căzut acolo jos. Ei fugiseră deja, erau mai mulţi...20. Am sunat la salvare, zici că era tăiat de drujbă. Era plin de sânge.”

„Au fost în parcare aici, au venit şi s-au luat la bătaie aici. Unii au fugit prin parcare, unii au făcut pe aici dreapta. Era jos aici, foarte mult sânge i-a curs,” sunt declarațiile martorilor.

La venirea polițiștilor, băiatul înjunghiat era inconștient. Medicii ajunși la fața locului l-au transportat imediat pe băiat la spital, unde a fost supus unei operații, timp de 4 ore.

„A venit în stare gravă, intubat, ventilat mecanic. Nu mai exista vena femurală, a avut nevoie de un bypass femural. Este în continuare în terapie intensivă”, a declarat Raluca Alexandru, medic Spitalul Grigore Alexandrescu.

Citește și: Iubita principalului suspect de la Padina se teme pentru viața ei: ”Sunt foarte periculoși”. Ce spune tânăra despre acuzațiile împotriva iubitului său

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Agresorii au fugit de la locul faptei, însă au fost ridicaţi de acasă de poliţişti.

Scandalul ar fi pornit de la o fată

După comiterea faptei, polițiștii au împânzit zona și au colectat probele pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Pe rețelele sociale, adolescenţii se lăudau în ipostaza de „infractori” și amenințau prin cuvinte urâte și gesturi obscene.

De asemenea, aceștia se pozau cu diferite arme.

Citește și: „Îngerii să vegheze drumul tău”. Mesajele care au împânzit internetul după moartea bruscă a lui Alex. Acesta s-a stins imediat după ce a ieșit din tură

Toată cearta ar fi pornit pentru o fată, spun surse din anchetă.

„Faţă de cei în cauză a fost dispusă reținerea acestora pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și lovire sau alte violențe,” a transmis Bianca Ghiveci de la Poliția Județului Călărași.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.