„Zici că noi alegem președintele în America” Dan Negru vorbește despre prioritățile românilor după anunțul lui Joe Biden: „Dacă românii ar fi fost interesați..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 iul 2024, 16:36

Ce spune Dan Negru după ce Joe Biden și-a anunțat retragerea din cursa prezidențialelor

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a adus în discuție reacția românilor după anunțul controversat a lui Joe Biden, potrivit căruia renunță la candidatura sa.

Dan Negru e de părere că românii ar trebui să se uite mai mult „în curtea lor” și să fie preocupați de alegerile din țară, dar și din Republica Moldova. Problemele americanilor să rămână doar ale lor.

Citește și: Donald Trump, prima reacție după ce Joe Biden s-a retras din cursa alegerilor prezidențiale din SUA: „Nu a fost niciodată apt să candideze”. Cine îi va lua locul

Ce a transmis Dan Negru după ce Joe Biden a renunțat la candidatură

Cel mai discutat subiect al momentului este mesajul lui Joe Biden, care a transmis faptul că renunță la candidatura sa. Românii nu au încetat să își dea cu părerea, fapt ce i-a atras atenția prezentatorului Dan Negru.

Acesta consideră că sunt alte lucruri cărora ar trebui să le acordăm mai mare importanță, lucruri care nu vizează direct pe noi.

La americani, lucrurile sunt simplu. La noi, românii le complică, din cauza faptului că există nepăsare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„După postări, comentarii și talk showuri zici că noi alegem președintele in America. Nimeni nu explică însă simplitatea ălora. Au două partide: republicanii (Trump acum) susținuți dintotdeauna de albii cu venituri măricele și democrații (fostul Biden) susținuți de afro-americanii cu venituri mici. De zeci de ani e așa! Americanii își aleg președintele în noiembrie. Moldovenii în octombrie. Dacă românii ar fi fost interesați de Moldova la fel de mult pe cât au fost interesați de America, ROMÂNIA s-ar fi făcut MARE...,”

a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Mesajul lui Joe Biden în care anunță retragerea din cursa prezidențialelor

Duminică seară, Joe Biden a postat în mediul online mesajul care avea să stârnească reacțiile din prezent. Președintele american se retrage din cursa prezidențialelor din SUA.

Citește și: Ce spune Dan Negru despre tentativa de asasinat asupra lui Trump: „Am pățit-o și eu” La ce face referire prezentatorul TV

„A fost cea mai mare onoare a vieții mele să fiu președintele vostru. Și, deși intenția mea a fost să candidez pentru a fi reales, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv asupra îndeplinirii atribuțiilor mele de președinte pentru restul mandatului meu”, a transmis Biden.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul