ZILE LIBERE CRACIUN 2019! Veste bună pentru români, minivacanţa de Crăciun se prelungeşte

Autor: O.P.

Crăciunul 2019 și Revelionul 2020 vor pica în timpul săptămânii. Așadar, vor fi la dispoziție 4 zile libere de Crăciun și Revelion, scrie Romaniatv.net.

ZILE LIBERE CRACIUN 2019

Crăciunul și Revelionul pică în 2019 în timpul săptămânii. Acest lucru poate însemna legarea zilelor libere cu weekend-urile. Bugetarii vor sta acasă pe 25 și 26 decembrie, respectiv miercuri și joi.

Aceștia ar trebui să ia în calcul o prelungire a vacanței, asta dacă statul le oferă liber și vineri (27 decembrie). Același lucru se întâmplă și în ceea ce privește zile libere Revelion 2020.

De Anul Nou, bugetarii vor sta acasă pe 1 și 2 ianuarie, adică miercuri și joi.

Citeste si: Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Zece orase unde Craciunul e de basm

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și în acest caz, vineri, 3 ianuarie, bugetarii trebuie să revină la serviciu. Există posibilitatea că Guvernul să dea liber și pentru ziua de 3 ianuarie. Acest lucru le-ar permite românilor să între în 2020 cu o mini-vacantă și să se intoarcă la joburi abia pe 6 ianuarie.

Citeste si: BREAKING NEWS IN ROMANIA! O noua drama zguduie showbizul romanesc! A murit in urma cu putin timp

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.