Ziua confruntarii pentru Elena Udrea. Blonda politicii romanesti a ajuns cu o coafura noua la sediul DNA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

E ziua confruntarii pentru fostul ministru al turismului, Elena Udrea. Ea a ajuns, in aceasta dimineata, la sediul DNA cu o coafura noua, bineinteles, insotita de politistii care au adus-o din arest.

Avocatii deputatului spun ca ea va fi confruntata cu mai multi denuntatori. Imbracata in negru, si cu o coafura noua, Elena Udrea a zambit inainte de a intra in sediul DNA. E ziua cea mare pentru ea, care a cerut de mult timp o confruntare cu denuntatorii. Avocatul fostului ministru a spus ca Udrea va fi fata in fata cu mai multi denuntatori.

Pentru fiecare dintre ei, avocatul Elenei Udrea spune ca fostul ministru are pregatite cateva zeci de intrebari.

Ea a scris, de altfel, inca de ieri pe o retea de socializare ca: „ Acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia dupa ce avocatii au invocat in spatiul public intarzierea punerii in aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltarii si dupa textul publicat in urma cu cateva zile in care se spunea ca ancheta se deruleaza in ritm de melc ”.

##VIDEO134661##

Acum, Elena Udrea spera ca va reusi sa arate anchetatorilor ca denuntatorii sai au facut marturii mincinoase.

Deputatul PMP Elena Udrea este arestata preventiv in dosarul „Gala Bute”. Ea se afla in arest din data de 25 februarie, fiind acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acelasi dosar sunt arestati preventiv fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja

si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea. Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Gheoghe Nastasia, si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, sunt cercetati in arest la domiciliu.

De asemenea, potrivit unor surse din DNA, Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, este urmarita penal pentru luare de mita in dosarul „Gala Bute”.

 

 

Taguri: