Ziua despartirii! Victimele rapuse in accidentul de sambata seara de pe DN1 au fost inmormantate

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Cinci suflete au platit cu viata lor nesabuinta unui tanar ranit din dragoste.

Victimele rapuse in tragicul accident de sambata seara, de pe DN1 au fost conduse astazi pe ultimul drum. Lacrimile rudelor curg siroaie la gandul ca isi iau adio pentru totdeauna de la cei pe care i-au iubit.

Strada pe care a locuit pana de curand micul Edi, baietelul de numai 11 ani a carui viata s-a curmat chiar inainte de a incepe, a fost zilele acestea cufundata in liniste.

Numai gemetele de durere ale bunicilor se mai auzeau din cand in cand dinspre casa in care pana nu demult rasunau rasetele baietelului.

Era lumina ochilor bunicilor, micul specialist care ii invata cum sa umble cu aparatura electronica si cum sa-si foloseasca telefoanele mobile.

Dar in spatele ochilor albastri si a fetei senine, baiatul ascundea o maturitate greu de gasit la un copil. Le-a lasat pe toate in urma sa, asa cum si-a lasat si bunicul.
Bietul om abia mai vede pe unde merge din cauza lacrimilor care nu mai comtenesc sa-i curga.

Bunica baietelului este impietrita de durere. Singurul lucru pe care si-l mai doreste este sa poata depasi momentele acestea chinuitoare, pentru a lua legatura cu familia celui vinovat.

La 10 kilometri de Campina, o alta familie isi traieste in tacere durerea. Rudele Nicoletei, femeia ce a pierit alaturi de fiica cea mare, in varsta de 19 ani, si de cel ce urma sa-i fie sot, nu inteleg nici pana acum de ce tragedia i-a lovit tocmai pe ei.


Un barbat care si-a lasat in urma sotia si copilul, un tata care a pierit alaturi de fiul cel mic si o mama care si-a dat ultima suflare odata cu fiica cea mare. Toate aceste 5 suflete nevinovate isi vor gasi linistea vesnica astazi, departe de durerea pe care o lasa in urma.
##VIDEO123504##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei