Ziua din luna ianuarie în care toate zodiile vor avea noroc. Iată ce vă vor pregăti astrele în această zi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 oct 2023, 03:35
cea mai norocoasă zi a lunii ianuarie pentru toate zodiile Foto(4)

Ziua aceasta din ianuarie este cea mai norocoasă pentru toate zodiile

Sursa: PixaBay

În ultimele luni ale anului, Mercur a fost în retrograd sub semnul gemenilor, iar acest lucru a făcut dificilă rezolvarea conflictelor, dar în această zi din ianuarie toate zodiile vor avea parte de noroc.

Când Marte se află în retrograd conflictele sunt mai greu de terminat, iar faptul că și Mercur a fost în retrograd nu a ajutat deloc situația, însă după luni în care pare că nu se mai vedea lumina de la capătul tunelului vine această zi din ianuarie în care toate zodiile vor avea noroc.

Citește și: Horoscop chinezesc 9- 15 ianuarie 2023: Săptămâna deciziilor importante. Zodiile care reușesc să se impună

Ziua norocoasă pentru toate zodiile

Ultimele luni ale anului 2022 au fost influențate de Mercur, Marte și Uranus, ce au fost toate în retrograd. Marte a fost în retrograd la sfârșitul anului, aflându-se chiar prin semnul gemenilor, astfel conflictele fiind greu de rezolvat. Marte în retrograd se întâmplă din doi în doi ani, iar sfârșitul acestei perioade este ziua de 12 ianuarie 2023.

Această zi este cea mai norocoasă pentru toate zodiile horoscopului.

Berbec

Pe data de 12 ianuarie, conducătorul zodiei, adică Marte, va aduce la suprafață anumite idei, concepte și opinii noi, pe care veți vrea să le încercați. Perioada în care Marte a fost în retrograd a fost una în care nu puteați să vă spuneți părerea, însă din data de 12 ianuarie acest lucru se va schimba și vă veți simți mult mai bine, însă atenție la cum vă folosiți cuvintele pentru că acestea pot fi folosite drept arme.

Taur

În lunile în care Marte a fost în retrograd a trebuit să fiți mai chibzuit cu banii, însă la data de 12 ianuarie nu veți mai avea această grijă. Ziua de 12 ianuarie vă va ajuta să vă dezvoltați ideile și perspectivele, însă trebuie să aveți grijă să nu treceți peste relația sănătoasă pe care o aveți cu banii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 9 ianuarie 2023: Zodiile care depășesc toate obstacolele. Favoriții zodiacului chinezesc în ziua Iepurelui de Foc

Gemeni

Gemenii sunt foarte fericiți că ziua de 12 se aproprie, mai ales că Marte iese din retrograd din această zodie. Ultimele luni ați trebuit să fiți atenți la gândurile, planurile și ideile pe care le aveți, însă în ziua de 12 ianuarie veți avea parte de o gândire mult mai limpede, trebuie doar să aveți grijă la ritmul pe care îl veți avea când faceți tot

ce v-ați propus.

Rac

În ziua de 12 a lunii ianuarie, din moment ce retrogradul lui Marte te-a făcut să îți revizuiești obiceiurile proaste.vei putea să îți creezi anumite activități zilnice benefice pentru tine

Leu

Cu ieșirea din retrograd a lui Marte, comunicarea va fi punctul tău forte, ultimele luni fiind pline de conflicte.

Pe data de 12 ianuarie îți va fi mult mai ușor să vorbești cu oamenii din jurul tău, te vei putea face auzit, trebuie doar să fii atent la cum vrei să îți folosești vocea.

Fecioară

Luna această veți vedea multe dezvoltări din punct de vedere al carierei, chiar dacă în perioada anterioară acestea au întârziat să apară. Cu toate că data de 12 ianuarie vă va aduce multe obiective noi, trebuie să aveți grijă să nu vă epuizați în încercarea de a le faceți pe toate, timpul este de partea voastră.

Citește și: Horoscop zilnic marți, 10 ianuarie 2023. Sfatul zilei: nu ezita să faci schimbări. Fecioarele ar trebui să se dedice persoanei iubite

Balanță

Luna ianuarie vă va aduce dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri despre tot ce aveți în jurul vostru, dar și dorința de a călători cât mai mult. Data de 12 ianuarie vă va ajuta să învățați lucruri noi, ceea ce vă va oferi perspective noi asupra lumii.

Scorpion

Ziua de 12 ianuarie va fi una bună pentru relațiile voastre ce au avut de suferit în perioada în care Marte era în retrograd. Această zi vă va face mai răbdător, putând astfel să faceți față conflictelor ce apar. Este important ca astăzi să vă clarificați toate relațiile benefice pentru voi.

Săgetător

Viața amoroasă a celor ce se află sub semnul săgetătorilor va avea de câștigat după ieșirea lui Marte din retrograd, sub semnul gemenilor. Data de 12 ianuarie este una ideală pentru a purta discuții eficiente cu partenerul, ce probabil a avut de suferit în ultima perioadă.

Citește și: Luna Plină în Rac 2023 intensifică emoțiile și scoate la suprafață răni vechi. Cum vor fi afectate zodiile de prima lună plină a anului

Capricorn

Începând cu finalul lunii octombrie, atunci când Martie a intrat în retrograd sub semnul gemenilor, ați fost nevoiți să vă observați mai atent modul productiv în care lucrați. Începând cu ziua de 12 ianuarie veți învăța ce activități sunt inutile pentru voi, ceea ce vă va face să nu mai fiți atât de epuizați.

Vărsător

Luna ianuarie, mai ales 12 ianuarie, vă va face să vă concentrați mai mult pe pasiunile pe care le aveți. În ultimele luni ați decis să vă lăsați pasiunile pe locul doi, însă de acum veți avea mai multe idei creative pe care să le puneți în practică.

Pești

Familia și căminul vor fi cele mai importante în această perioadă a anului, asta după ce aceste aspecte ale vieții au fost neglijate. Deși vă veți pune în practică toate ideile și conceptele noi pe care le aveți, trebuie să vă așteptați la anumite conflicte cu membrii familiei pe care trebuie să le rezolvați cu calm.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes

Sursa: sfatulparintilor.ro