Ziua fatidica de 30 octombrie 2015 in care focul mistuitor a curmat multe vieti nevinovate si a schimbat destinele unor tineri nevinovati! Iata ce declaratii sfasietoare face un parinte care si-a pierdut fiul si care spera ca vinovatii vor plati

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

In urma dezastrului au ramas cu sufletul frant de durere atat supravietorii, parintii ingenunchiati cat si medicii care au luptat cu moartea contracronometru.

30 octombrie 2015, minutul 22.32! Inceputul sfarsitului, clipa care seamana moarte si imbraca in negru o tara. Au trecut 365 de zile si ranile inca nu s-au vindecat, inca mai curg lacrimi pe obrazul parintilor care si-au pierdut copiii.

A trecut un an cat o viata si nimeni nu le spune nimic. De ce ei? De ce ai lor? Si mai ales pentru ce? 64 de suflete au fost sacrificate pe altarul nepasarii.

A inteles cineva ceva din tragedia colectiva? Sunt intrebari la care parintii care si-au pierdut copiii in tragicul eveniment, nu reusesc sa gaseasca raspunsuri. Din scaunele lor mai marii tarii privesc si tac. In capatul celalalt al scenei, supravietuitorii isi striga revolta.

Un tata distrus de durerea pierderii fiului sau vorbeste cu un nod in gat si cu ochii secatuiti de lacrimi, despre momentul cruntei despartiri.

Barbatul a sperat ca vinovatii vor plati si astfel moartea fiului sau va fi razbunata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am avut un vis cu el, in care ma strangea! Imbratisarile lui imi lipsesc cel mai mult! Asa de tare ne-am strans unul pe altul in brate ca parca a intrat in mine!", a

spus tatal.

Iata ce declaratii sfasietoare a facut barbatul care isi plange fiul cu durere in suflet:

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.