Ziua Femeii 2023: Activități speciale și frumoase pe care le poți face cu iubita sau soția ta

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 mar 2023, 18:04
Activități speciale și frumoase pe care le poți face cu iubita sau soția ta
Sursa: PixaBay

Ziua Femeii 2023. La doar o săptămână după Mărțișor, femeile sunt celebrate în întreaga țară, iar asta le dă iubiților și soților un motiv în plus pentru a își răsfăța partenera.

Ziua Femeii 2023. La data de 8 Martie sunt celebrate femeile, iubiții și soții le vor aprecia eleganța, grija, iubire și bunăstarea pe care acestea le-o oferă în fiecare zi.

Citește și: Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău

Activități speciale pe care să le faci cu iubita sau soția ta

Ziua Femeii este ocazia perfectă pentru ca bărbații să își arate aprecierea pentru persoanele speciale din viața lor, iar aceste sunt câteva activități speciale cu care vă puteți surprinde iubita sau soția.

Un mod ideal prin care vă puteți răsfăța iubita sau soția cu ocazia zilei Femeii este la o cină romantică, la restaurantul ei preferat, acolo unde o puteți aștepta cu un buchet de flori.

Pentru a face acest cadou mai special, puteți să creați o invitație unică, în care să îi spuneți care ar fi ținuta ideală, dar și ora la care o veți lua. Astfel, totul va fi un mister.

Dacă observați că iubita sau soția voastră este stresată în ultima perioadă, atunci puteți să o surprindeți în această zi cu un masaj. Pentru ca decorul să fie complet, puteți apela la lumânări, flori, uleiuri aromatice și multe altele pentru a le oferi femeilor o zi de spa ideală.

Dacă vreți ca iubita sau soția să iasă din aglomerația orașului, atunci organizați un picnic pe care să aveți într-un parc sau pe un câmp. Veți face mâncarea preferată a partenerei, alege băutura ei preferată și gustările pe care aceasta le adoră, le pui într-un frumos coș, alături mai așezi o pătură sau chiar două, în caz că temperaturile scad, iar tot ce rămâne de făcut este să vă surprindeți partenera.

Pentru a avea o amintire fizică, atunci puteți încerca să vă documentați ziua specială cu ajutorul fotografiilor, videoclipurilor, iar pe seară vă puteți juca de-a artistul pentru a realiza caricaturi, tablouri sau albume care să vă descrie perfect relația sau partenerul.

Citește și: Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesaje pline de dragoste pentru iubită sau soție

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele. La mulți ani, scumpa mea soție”

„Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.

La mulți ani, de Ziua Femeii”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani!”

„De 8 martie, un gând mărunt pentru iubirea imensa pe care ți-o port. La mulți ani!”

Citește și: Sâmbătă Sf. Teodor: Mesaje, urări și felicitări cu La mulți ani!

Sursa: prietenulmeuvirtual.roziarulunirea.ro

 

Taguri: