Ziua Femeii 2023: Idei de cadouri pentru 8 Martie. Daruri despre care se spune că aduc noroc și prosperitate

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 03 dec 2023, 06:10

Cadouri 8 martie 2023. Daruri pentru Ziua Femeii

Sursa: freepik.com

Idei de cadouri pentru 8 martie. Cele mai inspirate și apreciate daruri de Ziua Femeii, sărbătorită pe data de 8 martie 2023.

Cadouri 8 martie 2023. Idei și recomandări de cadouri pe care să le oferi de 8 Martie femeilor dragi din viața ta. Specialiștii Feng Shui recomandă cele mai potrivite daruri pentru iubitoarele de plante, dar și bijuterii cu pietre alese, despre care se spune că aduc noroc și prosperitate. 

Citește și: Ziua Mamei în 2023 nu se sărbătorește pe 8 martie. Iată pe ce dată pică, de fapt!

Cadouri 8 Martie 2023 

Ziua Internațională a femeii    (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. 

În această zi, femeile sunt în centrul atenției. Mame, soții, fiice sau iubite, ele sunt sărbătorite pe 8 martie și le sunt oferite în dar flori și cadouri.

De aceea, v-am pregătit o listă cu câteva idei de cadouri numai bune de oferit pe 8 marte doamnelor și domnișoarelor care ocupă un loc special în viața și în inima voastră.

Citește și: Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie 

Cadouri 8 martie 2023. Daruri care aduc noroc 

Cadouri 8 Martie. Simbol al abundenței și al bogăției, clopoțeii de vânt, broasca Feng Shui sau bijuteriile în formă de trifoi cu patru foi, toate reprezintă cadouri potrivite de

8 Martie.  

Pentru iubitoarele de plante, cel mai potrivit cadou de 8 MARTIE este un ghiveci cu Sansevieria, planta care atrage sănătatea, puterea și prosperitatea. 

Bambusul simbolizează, de asemenea, norocul și bunăstarea și poate fi oferit drept cadou de 8 Martie domnelor și domnișoarelor care apreciază plantele.

O altă plantă despre care se spune că atrage buna dispoziție în casă este Gardenia, al cărei preț pornește de la 28 de lei și care poate fi un cadou de 8 Martie unui iubtoare al plantelor la ghiveci. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu o simbolistică puternică, parfumul reprezintă, de asemenea, un cadou potrivit pentru Ziua Femii. 

Bijuteriile reprezintă o altă idee bună de cadou de Ziua Femeii pentru că reprezintă bogăția și aduc și mai multă bunăstare celor care le poartă, conform credinței Feng Shui. Alege o bijuterie cu o piatră prețioasă sau semiprețioasă, cum este ametistul sau citrinul – citrinul este considerat piatra bogăției de secol întregi, datorită culorii sale aurii.

Din categoria pietrelor prețioase pe care ar fi bine să le eviți face parte opalul pentru că se spune că aduce ghinion, dar și perlele. 

Citește și: Felicitări de 8 Martie 2023- Ziua Femeii: Imagini cu text pentru prietena, iubita sau soția ta!

Idei de cadouri pentru 8 martie- Ziua Femeii 

Dacă nu ai timp să cauți un cadou pentru 8 Martie, site-urile magazinelor online îți vin în ajutor, cu seturi -cadou deja pregătite.

Coșurile cadou cu alimente, produse cosmetice sau produse pentru răsfăț corporal, pentru buzunarul fiecăruia, reprezintă o idee clasică de cadou cu care nu ai cum să dai greș. 

Eșarfele, gențile și accesoriile, reprezintă, de asemenea, o ideea bună atunci când dorim să oferim un cadou de Ziua Femeii. 

Pentru iubitoarele de lectură, cărțile reprezintă o idee bună de cadou pentru 8 martie. Dacă nu știți ce carte să alegeți, magazinele online de profil au, de obicei, topuri, cu cele mai vândute cărți, sau cu cele mai noi apariții din care vă puteți inspira. 

Dar, cele mai frumoase cadouri pentru ziua de 8 Martie, rămân cele oferite din inimă, a căror valoare sentimentală nu poate fi estimată în bani. Gândește-te la ce îi place și la ce o definește pe care femeia pe care vrei să o surprinzi de 8 martie. Așa vei afla și care este cadoul potrivit pentru ea! 

Citește și: Felicitări de 8 Martie 2023 pentru mama și bunica ta: ”Cele mai frumoase mesaje și urări. „1000 de flori parfumate și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine”

Mesaje frumoase de 8 Martie. Felicitări și urări de Ziua Femeii 2023 

Îți doresc un 8 Martie fericit si o primăvara care să îți înflorească întregul an. La mulți ani de Ziua Femeii!” 

„Bucură-te de soare, de flori și de frumoasele zile ale primăverii. La mulți ani de Ziua Femeii” 

„Ziua de 8 martie să îți aducă primăvara în suflet și zâmbetul pe buze! La mulți ani” 

„Fie ca această primăvară să te conducă către o frumusețe strălucitoare, să-ți dea bucurie și noroc, draga mea! La mulți ani fericiți și tot binele din lume!” 

„Iubește și dă dragoste reciprocă, fii inspirată și oferă inspirație și altora. În ziua de 8 Martie, îți doresc să înflorești și să radiezi, să fii mai fericită decât oricând! La mulți ani!” 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.