Ziua Îndrăgostiţilor 2023: Ce trebuie să faci pentru a atrage iubirea în viaţa ta?

Author: Amalia Georgescu

Ziua Îndrăgostiților 2023 este sărbătorită pe 14 februarie 

Sursa: Unsplash

Ziua Îndrăgostiților 2023 este sărbătorită pe data de 14 februarie, însă cei care vor să respecte sărbătoarea românească dedicată iubirii aleg să sărbătorească pe 24 februarie, de Dragobete. Iată ce trebuie să faci pentru a atrage iubirea în viaţa ta.

Ziua Îndrăgostiților 2023 este o sărbătoare cu și despre iubire, astfel că cei care se află deja într-o relație fac eforturi pentru a-i dovedi persoanei iubite că ocupă un loc important în viața lor, în timp ce persoanele singure sunt în căutarea partenerului perfect. Cum poți atrage iubirea în viața ta în anul 2023? 

Ziua Îndrăgostiților 2023. Ce să faci pentru a atrage iubirea în viața ta? 

Deși iubirea pare un capitol foarte complicat, de cele mai multe ori, lucrurile sunt foarte simple în realitate. Astfel, cei care își doresc să atragă iubirea în viața lor și să aibă parte de fericire și împliniri pe plan sentimental trebuie doar să fie ceva mai atenți la detalii și să facă unele schimbări minore. Pot începe să facă acest lucru chiar de Ziua Îndrăgostiților 2023, îndemnați de tot acest cadru romantic în care toți cei din jurul lor fac gesturi frumoase și pline de romantism pentru persoana iubită. 

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește, de fapt, Sfântul Valentin în calendarul ortodox?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Simte-te bine în pielea ta 

Dacă vrei să atragi iubirea în viața ta și să construiești o relație de cuplu solidă și sănătoasă, în primul rând ar trebui să te accepți așa cum ești, cu bune și cu rele.

Este foarte important să te simți bine în pielea ta, să nu îi ascunzi persoanei iubite defectele tale și să le corectezi în măsura în care se poate acest lucru. Dacă tu pornești la drum cu tot felul de temeri, atunci este posibil ca lucrurile să nu funcționeze pe termen lung și să atragi iubirea în viața ta doar pentru o scurtă perioadă de timp. Astfel, înainte de a te implica într-o relație, asigură-te că ai făcut pace cu tine și cu trecutul tău.

Socializează mai mult 

Este nevoie să socializezi ceva mai mult și să comunici cu cei din jur dacă vrei să atragi iubirea în viața ta. Dacă nu vei cunoaște oameni noi, atunci șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine sunt foarte mici. Nu te închide în bula ta, ci încearcă să ieși alături de prieteni, să încerci lucruri și experiențe noi și să îți dai frâu liber imaginației.

Scapă de persoanele toxice din viața ta 

Pentru a avea o viață sentimentală liniștită este nevoie să scapi de tot ceea ce este toxic în viața ta, inclusiv de persoanele care nu au avut un impact pozitiv asupra ta. Rupe relațiile care nu mai funcționează și stai departe de oamenii care nu fac altceva decât să te critice sau să încerce să îți pună bețe în roate.

Dacă ai avut relații în trecut, asigură-te că te-ai vindecat înainte de a-ți asuma o nouă relație. 

Un lucru foarte important este și renunțarea la gândurile toxice. Încearcă să privești viața într-un mod ceva mai optimist. 

Învață să îți exprimi sentimentele și să faci primul pas 

Pentru a primi iubire este nevoie să o oferi la rândul tău, astfel că este esențial să îți exprimi sentimentele. Dacă persoana care te atrage ezită să facă primul pas, poate că nu ar strica să preiei inițiativa. Uneori, puțin curaj poate schimba radical lucrurile. Vorbește despre sentimentele tale și pune-ți sufletul pe tavă, mai ales dacă simți că ai găsit persoana potrivită. 

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Cele mai romantice destinații din România în care poți merge cu iubitul/a sau soțul/soția