Ziua Îndrăgostiților 2023: Cele mai romantice destinații din România în care poți merge cu iubitul/a sau soțul/soția

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 oct 2023, 05:25

Cele mai romantice destinații din România în care poți merge cu persoana iubită

Sursa: PixaBay

Ziua Îndrăgostiților 2023: Pe 14 februarie vă puteți petrece ziua specială alături de persoana iubită, în una dintre cele mai romantice destinații din România.

Ziua Îndrăgostiților 2023: Peste o lună, oamenii vor sărbători iubirea, iar acestea sunt cele mai romantice destinații din țara noastră, în care să celebrați iubirea împreună cu persoana voastră specială.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Valentine's Day vs. Dragobete. Tradiții și obiceiuri

Cele mai romantice destinații din România

Unul dintre cele mai căutate orașe de către îndrăgostiți este Sibiul.

Orașul te duce într-o călătorie în timp, în urmă cu multe secole, datorită modului medieval și unic în care arată. Podul Minciunilor, Piața Mică, Turnul Sfatului și multe alte obiective turistice nu vor trebui să lipsească din vacanța romantică pe care o organizați. Pentru a vă bucura de o experiență întreagă a Sibiului va trebui să mergeți la doar 40 de kilometri de oraș pentru a putea admira Castelul de Lut, acolo unde veți putea realiza cele mai frumoase poze care să vă amintească de Ziua Îndrăgostiților.

Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită în luna februarie, iar cuplurile apreciază câteva zile de relaxare alături de persoana iubită, la munte. Cupluri atât din țară, cât și din străinătate, mai ales dacă sunt pasionate de sporturile de iarnă, vin în Sinaia pentru a se bucura de peisaje minunate, sub o pătură, alături de cel iubit. Dacă plănuiți să petreceți câteva zile în Sinaia, trebuie să nu uitați să vizitați cât mai multe obiective turistice unde să vă faceți amintiri împreună, printre care Castelul Peleș, Schitul Sfânta Ana și Cazinoul din Sinaia, ce a devenit un simbol pentru

stațiunea montană.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Horoscop 2023: Zodiile care vor aduce un copil pe lume în acest an! Ei sunt nativii care vor deveni părinți

Târgu Jiu este un oraș cunoscut pentru capodoperele lui Brâncuși, mai exact datorită câtorva sculpturi ce au ajuns să îi fascineze pe oameni, dar și pe îndrăgostiți.

Masa Tăcerii, Coloana Infinitului și mai ales Poarta Sărutului sunt cele trei sculpturi pe care cuplurile le-ar putea admira într-o escapadă romantică în Târgul Jiu. Sunt multe cupluri ce folosesc aceste sculpturi pentru a își arăta și mai mult sentimentele și afecțiunea, cu ajutorul unui gest afectuos lângă Poarta Iubirii, context în care puteți să faceți și o poză de invidiat.

Cu toate că Bucureștiul este un oraș destul de aglomerat, acest lucru nu îl face mai puțin romantic.

Aveți un număr extrem de mare de parcuri în care vă puteți plimba ținându-vă de mână cu persoana iubită, cele mai frumoase fiind Cișmigiu, Herăstrău, Tineretului și nu numai. Capitala țării vă va oferi posibilitatea de a lua parte la diferite activități de cuplu speciale, dar și locuri unde să vă bucurați de o arhitectură aparte, unde modernul se îmbină cu vechiul, cu ajutorul clădirile pe lângă care timpul a trecut.

Citește și: Horoscop februarie 2023: Ziua Îndrăgostiților va fi de vis pentru aceste zodii

Sursa: travelwithaspin.com

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.