Ziua Indragostitilor: cum sa o impresionezi de Valentine's Day

Author: B.M.
Valentine's Day

Valentine's Day: iata cateva idei de surprize originale pentru persoana iubita de ziua indragostitilor.

In fiecare an, in data de 14 februarie sarbatorim Valentine's Day, sau Ziua Indragostitilor. Nu se stie exact care este originea sarbatorii, insa se crede ca ea a pornit de la un preot pe nume Valentin, din timpul imparatului Claudius al II-lea.

Acesta ar fi ajutat tinerii sa se casatoreasca pe ascuns, desi acest lucru era interzis. Din cauza ca a continuat aceasta practica a fost inchis si, ulterior, executat in data de 14 februarie.

Valentine's Day este foarte populara in Statele Unite, insa in ultimii ani este sarbatorita si in Europa, inclusiv in Romania, motiv pentru indragostiti de a se apropia unul de celalalt.

Iata cateva idei de surprize de Valentine's Day:

Citeste si: Mesaje de dragoste pentru orice ocazie: cele mai originale mesaje

Ziua Indragostitilor: cadouri de Valentine's Day pentru ea

O idee pentru a o impresiona de Valentine's Day este sa ii cumperi un animal de companie. Un catelus sau o pisicuta o va incanta maxim si vor crea o multime de momente amuzante in familie, care mai tarziu se vor transforma in amintiri placute.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cina romantica nu este niciodata o idee proasta.

Daca ajungi acasa inaintea ei, incearca sa pregatesti ceva gustos, la care sa alaturi o sticla de vin. Mancarea si vinul bun va vor indemna sa stati la povesti si sa traiti clipe placute impreuna.

Daca bugetul iti permite, o poti surprinde cu un citibreak intr-o destinatie romantica, precum Budapesta, Roma sau Viena. Va aprecia cu siguranta intentia iar iesirea din ritmul ziilnic va va permite amandurora sa traiti clipe de relaxare de care va veti aminti mai tarziu.

Citeste si: Ce fac concurenții de la ”Puterea Dragostei” de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Indragostitilor: cadouri de Valentine's Day pentru el

Un barbat este usor de multumit in general, insa va fi impresionat maxim daca il vei surprinde, asa ca incearca sa pregatesti ceva la care nu se asteapta.

Spre exemplu, in cursul serii, incearca sa joci alaturi de el jocul lui preferat.

Daca castiga, ii poti oferi ca premiu o pereche de casti.

Idee inedita, daca spatiul permite: lasa geamurile deschise la balcon, iar cand ajunge acasa roaga-l sa le inchida, pentru ca e frig. Cand se va apropia de balcon va observa hamacul pe care tu l-ai instalat acolo in prealabil. Un barbat nu va refuza niciodata un moment de relaxare.

Daca sunteti impreuna de multi ani, il poti surprinde cu o iesire in locul in care s-a intamplat un moment important pentru relatia voastra.