Ziua Internațională a Femeii 2023 se sărbătorește azi: Ce semnificație are data de 8 Martie? Mesaje, urări și felicitări cu La mulți ani și o primăvara frumoasă

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 08 dec 2023, 01:40
mesaje felicitari 8 martie 2023 Foto(4)

La mulți de Ziua Femeii

8 Martie 2023- Ziua Internațională a Femeii. Ce semnificație are această zi și ce urări, felicitări și mesaje de 8 Martie le poți trimite femeilor azi, de ziua lor?

8 Martie 2023- Ziua Internațională a Femeii, ziua în care curajul, puterea și rolul deosebit al femeii în societate este recunoscut și sărbătorit. O zi în care FEMEIA, indiferent că este mamă, bunică, soție, soră, iubită, prietenă sau colegă, se află în centrul atenției. Ce semnificație are Ziua Femeii și ce urări, felicitări și mesaje de 8 Martie le poți trimite femeilor azi, de ziua lor? 

Citește și: Mesaje de 8 Martie 2023: Imagini cu flori pentru Ziua Internațională a Femeii. „Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

8 Martie 2023. Semnificație Ziua Femeii

8 Martie 2023 -  Ziua Femeii.  Prima Zi naţională a femeii a fost marcată în Statele Unite, la 28 februarie 1909.

Partidul Socialist a desemnat această zi în amintirea grevei din 1908 a muncitorilor din industria textilă din New York, în care femeile au protestat împotriva condiţiilor de muncă.

În România, la 7 martie 2016, a intrat în vigoare Legea nr. 22/2016 pentru declararea zilei de 8 martie- Ziua femeii şi 19 noiembrie- Ziua bărbatului. Cele două zile, Ziua femeii şi Ziua bărbatului, urmând să fie sărbătorite anual în zilele de 8 martie, respectiv, 19 noiembrie.

Ziua de 8 martie are o însemnătate deosebită pentru toate femeile din întreaga lume, deoarece comemorează atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. 

Mesaje 8 Martie 2023. La mulți ani 

Soție, mamă, bunică, soră, iubită, prietenă sau colegă, indiferent de rolul pe care-l are în viața ta, trimite-i azi, de 8 Martie, o urare, o felicitare sau un mesaj de La mulți ani de Ziua Femeii, alături de toată aprecierea și recunoștința ta. 

„Îți doresc, draga mea, ca în această zi specială să primești toată dragostea și recunoștința pe care o meriți. Să rămâi întotdeauna puternică și plină de încredere în tine însăți!„ 

La mulți ani, FEMEIE: frumoasă, deșteaptă, sensibilă, puternică, capabilă să mute munții din loc! Să strălucești ca Soarele de primăvară!” 

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ.

La mulți ani!„

„La Mulți Ani! Fie ca acest 8 Martie să îți aducă multă fericire și împlinire! Să fii iubită și apreciată mereu pentru tot ce faci!„ 

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„  De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer La mulți ani!” 

Mesaje 8 martie. Urări și felicitări de Ziua Femeii 

„La mulți ani, femeie frumoasă și puternică! Fie ca viața să îți ofere mereu motive de bucurie și sănătate, iar iubirea să te înconjoare mereu!„ 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente frumoase alături de cei dragi. Sănătate și mult noroc, femeie dragă!” 

„Îţi urez o Zi a Femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de culoarea și parfumul florilor și de toată dragostea pe care ți-o port! La mulți ani de 8 Martie!”

"O zi de 8 Martie minunată! Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească." 

 „Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer și mai curat. La mulți ani de Ziua Femeii” 

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La mulți de 8 Martie, draga mea!” 

Mesaje 8 MARTIE pentru mama 

Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate și dragoste. Mulțumesc pentru lecțiile de viață pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învățat că pot fi sensibilă, dar și puternică, în același timp. În această zi de primăvară îți adresez un gând bun și curat, dar și un   mărțișor    din suflet. La multi ani, mama!„ 

„Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine! Te iubesc și te prețuiesc, mama!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani” 

La mulţi ani! Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști și ai apărut în viața mea. Îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți! 

„În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie de poveste!„

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna: mama mea! De 8 Martie, primește în dar toată dragostea, aprecierea și recunoștința mea!” 

Felicitări 8 Martie

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea mamă!„ 

De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei. La mulți ani!” 

„Parfumul florilor de primăvară, roua dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău. La mulți ani de 8 Martie!„ 

„Îți doresc un 8 Martie fericit si o primăvara care să îți înflorească întregul an. La mulți ani de Ziua Femeii!” 

„Bucură-te de soare, de flori și de frumoasele zile ale primaverii. La mulți ani de Ziua Femeii” 

„Ziua de 8 martie să îți aducă primăvara în suflet și zâmbetul pe buze! La mulți ani” 

Imagini frumoase cu text de 8 Martie 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?