Ziua învățătorului 2024. Mesaje și urări de apreciere de trimis dascălilor

Autor: Bianca Vidoi

Învățătorii din România sunt celebrați la data de 5 iunie 

Sursa: Unsplash

Data de 5 iunie este una specială pentru învățătorii din România, fiind cea în care sunt apreciați pentru toată munca depusă pe parcursul anului școlar.

Învățătorii sunt celebrați anual la data de 5 iunie, zi în care le este apreciată munca și efortul depus pentru modul în care au reușit să îi formeze pe cei mici pe parcursul anilor școlari. S-a decis ca această zi să fie liberă pentru elevi, dar și pentru învățători, oferindu-le astfel o zi plină de liniște și relaxare. Cu toate acestea, mesajele frumoase pentru aceștia nu trebuie să lipsească, așa că am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care puteți să le transmiteți învățătorilor de ziua lor.

Zi liberă pe 5 iunie de Ziua Învățătorului

Data de 5 iunie este una specială pentru învățătorii din România, deoarece aceștia au liber chiar în ziua în care s-a născut Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc. Ziua Învățătorului a fost declarată liberă anul trecut, după ce au avut loc mai multe negocieri cu reprezentanții Ministerului Educației.

Proiectul acesta a fost realizat de F.S.E „SPIRU HARET” și F.S.L.I. și reprezintă una din condițiile ce au fost puse în perioada în care a avut loc greva profesorilor. Deși anul acesta este prima zi în care Ziua Învățătorului este liberă, aceasta este celebrată încă din anul 2007, atunci când a intrat în vigoare prin Legea nr. 289 din 29 octombrie, potrivit edupedu.ro.

Felicitări speciale de trimis de Ziua Învățătorului 2024

În ziua de 5 iunie celebrăm modul în care fiecare învățător aduce o schimbare în societatea românească, îndrumându-i pe cei mici spre cunoaștere. Din aceste motiv am pregătit mai multe mesaje de apreciere a învățătorilor, ce se luptă pentru o țară mai bună și ce își pun energia în perfecționarea activităților din clasele lor.

Dragă profesor, sunteți cel mai bun, vreau să vă mulțumesc pentru răbdarea și delicatețea dvs, pentru înțelegere și ajutorul acordat, cunoștințele transmise, sfaturile înțelepte și susținerea necondiționată!

Dragă profesor, vă mulțumesc pentru toate cunoștințele transmise, pentru înțelepciune și experiență. Vă sunt recunoscător pentru fiecare lecție în parte, pentru că de fiecare dată viața devenea mai simplă, iar succesul mai aproape!

Dragă profesor, vă mulțumim pentru cunoștințele pe care ni le transmiteți, pentru efortul depus, pentru răbdare și susținerea colosală. Datorită dvs încrederea în forțele proprii a crescut, la fel și capacitățile intelectuale!

Citește și: Acest exercițiu de matematică a pus pe jar internetul! Sigur nu vei putea găsi logica acestui șir de calcule

Dragă profesor, vă mulțumim pentru munca colosală depusă, pentru efort, înțelegere, insistență, cuvinte calde, răbdare, sfaturi înțelepte, susținere și dispoziția bună de la ore. Vă doresc să aveți parte de fericire și multă sănătate!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dragi profesori, ne exprimăm sincera recunoștință pentru educația copiilor noștri, pentru cunoștințele pe care le-ați oferit, care vor deveni baza succesului lor. Vă mulțumim pentru asistență, empatie, grijă și bunătate.

Astăzi vrem să le spunem sincere mulțumiri, minunaților profesori. Vă mulțumim, dragilor, pentru tot: pentru susținere și sprijin în timpul căderilor, pentru cuvinte calde și sfaturi înțelepte, pentru cuvinte calde și sentimente sincere, pentru cunoștințe solide și credință puternică în succesul nostru.

Vrem să ne exprimăm profunda recunoștință, dragilor profesori, pentru toată munca grea și experiențele, ajutorul și sprijinul, venite din adâncul inimii voastre. Mergeți mână în mână cu copiii, ajutându-i să ia deciziile corecte, să facă ceea ce trebuie, pregătindu-i pentru viață. Mulțumim!

Vă mulțumesc foarte mult, profesorii noștri minunați, dragi, respectați și iubiți. Eforturile voastre, munca, răbdarea și înțelegerea nu au preț. Vă dorim, sincer, multă sănătate și longevitate, bună dispoziție și bunăstare, soluții ușoară oricăror probleme și încercări din viață.

Mesaje de recunoștință pentru învățători și profesori

Vreau astăzi să îi mulțumesc celui mai bun profesor. Îmi exprim recunoștința pentru că oricând am putut să am încredere în sfatul dvs. Vă mulțumesc că mi-ați oferit îndrumarea corectă și pentru că sunteți un adevărat maestru!

Dragii noștri profesori, vrem să vă mulțumim din suflet pentru sârguință și înțelegere, pentru munca și eforturile voastre, pentru bunătatea, sprijinul și sensibilitatea voastră, pentru atenție, răbdare și cunoștințe. Vă dorim să fiți sănătoși și fericiți. Vă mulțumim, dragilor, pentru tot!

Dragii și minunații noștri profesori, vă mulțumim că existați, pentru că ați investit în noi o mulțime de cunoștințe și eforturi, pentru că nu v-ați cruțat niciodată forța, emoțiile, timpul și grija. Vă mulțumim pentru educație și cunoștințe. Vă dorim, scumpii noștri, ani mulți de predare reușită, entuziasm și optimism inepuizabil, fericire adevărată în viață și minuni.

Astăzi vreau să îmi exprim recunoștința față de dvs, să vă mulțumesc pentru anii și efortul pe care îl depuneți în educarea noastră. Vă doresc să rămâneți mereu un profesor la fel de înțelept, și o persoană la fel de deschisă și binevoitoare. Fie ca munca pe care o faceți să vă aducă fericire și bunăstare materială!

Vreau să îmi exprim recunoștința față de dvs, dragă profesor, să vă mulțumesc pentru atenție și susținere. Să știți că entuziasmul dvs încurajează elevii la cucerirea unor culmi mai mari și mai frumoase. Vă doresc să fiți fericit și sănătos! Mă închin în fața dvs!

Vă mulțumesc pentru profesionalismul și înțelepciunea pe care o aveți în munca dvs de profesor. Vă mulțumesc pentru că ne-ați învățat cum să descoperim lumea. În calitate de mulțumire să știți că noi ne vom strădui să fim mai buni zi de zi. Vă dorim tot ce este mai bun, dragă profesor!