Ziua patimilor pentru Adrian Nastase! Iata ce NU S-A VAZUT la televizor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Ce nu s-a vazut la televizor! Toata lumea vorbeste despre condamnarea lui Adrian Nastase!

Numai la Stirile Kanal D vedeti, insa, imaginile pe care nu le-a difuzat nimeni. Vedeti ce s-a intâmplat aseara, in spatele camerelor de filmat!

Fereasca Dumnezeu sa fi pus piciorul aseara pe strada Zambaccian, in momentul in care Adrian Nastase a plecat spre arest! Langa  luxosul apartament al fostului premier se aflau zeci de jurnalisti, cameramani si fotografi, dar si care de reportaj. Zeci de oameni asteptau cu mai multa sau mai putina rabdare, sa iasa din casa fostul premier.

Toti isi doreau acelasi lucru: o imagine cu Nastase!

Numai ca fostul premier nu voia sa fie filmat. Asa ca a recurs la o stratagema. A iesit direct din garajul aflat la subsolul imobilului intr-o masina cu geamuri fumurii. Masina s-a indreptat direct spre Sectia 2 de Politie, unde ofiterii de la Serviciul Urmariri au pus in aplicare mandatul de arestare.
Si aici, "armata" de jurnalisti a avut de dus un razboi, de aceasta data, cu politia.


Intre timp, si-a facut aparitia protagonistul pe care toti il asteptatu. Din autoturismul de lux care l-a adus la sectie, Adrian Nastase a urcat in Loganul alb al politiei capitalei! Si  a ajuns, in cele din urma, la Penitenciarul Rahova.

Chiar daca a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, Nastase va ispasi cel mai probabil doar jumatate de an. Pentru ca are peste 60 de ani, are dreptul sa ceara eliberarea dupa o treime din pedeapsa.
In plus, sa nu uitam ca a stat deja 8 luni la inchisoare, pentru prima condamnare. E asadar foarte probabil ca pedeapsa ispasita sa i se scada din condamnarea in dosarul Zambaccian.
##VIDEO97042##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii