Ziua si nenorocirea in judetul Vaslui! S-a dat o adevarata batalie cu tipete si amenintari pe malul unui lac

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:06

De-o parte, sase familii venite la un gratar, de cealalta- sase echipaje de politie. Grav este ca in mijlocul confruntarilor au cazut copiii! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Un scandal monstru are loc in fata unor copii fara vina- cel mai mic dintre ei are 4 luni si plange speriat in bratele unui barbat. Alti micuti sunt scosi dintr-o duba in care abia se poate respira.

Printre tipete si amenintari, una dintre femei incearca sa opreasca o posibila tragedie: a venit de la Bacau, cu familia si prietenii, pentru un gratar pe malul unui lac din Vaslui.

Cu totii s-au trezit in mijlocul unui razboi, dupa ce administratorul domeniului le-ar fi spus ca scaldatul e interzis.

Membrii celor sase familii n-au mai ajuns la politie. Au de gand, in schimb, sa mearga la Parchet, ca sa depuna plangere impotriva agentilor care nu s-ar fi legitimat si care- spun ei- le-au pus in pericol copiii. Cum vad sefii politistilor tot scandalul?

„Cetatenii au devenit violenti.

Deoarecere nu s-a reusit aplanarea conflictului, s-a impus interventia in forta, respectv mijloacele individuale din dotarea Politiei.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai marii de la IPJ Vaslui au inceput o ancheta ca sa vada daca vor da sanctiuni sau nu.

Deocamdata, dupa scandal, a fost intocmit doar un dosar penal pentru distrugere, tulburarea linistii si ordinii publice si amenintare.