Ziua Turciei, sarbatorita romaneste. Comunitatea de turci din Romania a dat o petrecere pe cinste!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 iul 2022, 15:30

Sunt de ani buni in Romania si au ajuns sa ne iubeasca tara! Companiile turcesti din Romania au de gand sa investeasca in continuare pe plaiuri mioritice.

Au trecut mai bine de 20 de ani de cand companiile turcesti au aterizat pe piata economica romaneasca. Acum sunt prezente in mai toate domeniile de activitate. Investesc in noi afaceri, creaza locuri de munca si aduc bani la bugetul local. Si cum turcii stiu ca afacerea mare cu investitie se tine, cifrele sunt impresionante.

Sa facem un calcul rapid! Peste 100 mil de euro doar de la 3 investitori de nationalitate turca! Si vestile sunt bune pentru anii viitori.

Si pentru traiesc in Romania de atatia ani, au invatat sa petreaca si in stilul romanesc. Si-au sarbatorit ziua nationala a Turciei pe muzica artistei noastre, Delia. Mai mult, oamenii si frumusetiile tarii noastre ii fac sa ne iubeasca si mai mult.

##VIDEO84917##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 

Taguri: