Zlatan Ibrahimovic a participat la Festivalul de la Sanremo: „Ce faci aici, câți ani ai?”. Fotbalistul vorbește fluent 5 limbi străine

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 07 feb 2024, 09:58

Zlatan Ibrahimovic

 
Sursa: https://www.facebook.com/ZlatanIbrahimovic

Cel mai cunoscut fotbalist din lume, Zlatan Ibrahimovic, a fost prezent la cel mai mare festival de muzică, care are loc anual la Sanremo.

Zlatan Ibrahimovic, figura iconică a fotbalului mondial, nu este doar un nume cunoscut pe terenul de joc, ci și în afara acestuia. La 42 de ani, el continuă să impresioneze și să captiveze, demonstrând că pasiunea și angajamentul nu cunosc limite de vârstă. Recent, apariția sa la festivalul de muzică de la Sanremo a fost doar unul dintre momentele care au subliniat carisma sa și influența sa transversală.

Cel mai mare fotbalist, Zlatan Ibrahimovic, a fost prezent la festivalul de la Sanremo

Zlatan Ibrahimovic, numele care străbate generații și granițe în lumea fotbalului, continuă să-și lase amprenta nu doar pe gazon, ci și în alte domenii. La vârsta de 42 de ani, Ibrahimovic rămâne un personaj captivant și plin de carismă, demonstrând că pasiunea și dedicarea nu cunosc limite de vârstă.

Potrivit gsp.ro, recent, Ibrahimovic a făcut o apariție memorabilă la festivalul de muzică de la Sanremo, un eveniment de prestigiu în Italia.

În cadrul acestuia, a avut un schimb de replici plin de umor cu Amadeus, prezentatorul evenimentului, care a captivat publicul și a stârnit râsetele tuturor celor prezenți. Dialogul lor spumos a fost o dovadă a spiritului său jovial și a abilităților sale de comunicare de neegalat.

Ibrahimovic l-a luat la întrebări pe Amadeus, în stilul său caracterisitic, iar acesta i-a răspuns în același mod, plin de umor: „Ce faci aici, câți ani ai?”.

Iar acesta a răspuns scurt: „61”. Glumele au continuat astfel: „Eu am 42 și m-am lăsat”, a spus Ibrahimovic, care a întrebat apoi dacă poate merge la loja care îi era pregătită. „Doar Mattarella (n.r.- președintele Italiei) a stat acolo”, i-a replicat Amadeus. Iar Zlatan a continuat spectacolul: „Da? Câte goluri a marcat el?”.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi ce pensie are Helmut Duckadam: „Eu am făcut dosare la toți colegii mei”. Ce l-a scos din minți pe ”eroul de la Sevilla”

Prezentatorul a continuat cu o altă glumă, cu trimitere la locul 3 ocupat de Milan, echipa la care Ibrahimovic e oficial, în Serie A: „Ți-am pregătit un loc în primul rând, chiar dacă nu ești pe primul loc în clasament”.

Deși Ibrahimovic este cunoscut pentru performanțele sale excepționale pe terenul de fotbal, contribuțiile sale depășesc de multe ori sfera sportului. El ocupă acum funcția de Partner Operativo pentru investițiile în sectoarele Sport, Media și Entertainment și de Senior Advisor al Patronatului.

Aceste roluri îi permit să-și folosească cunoștințele și experiența vastă pentru a influența și a contribui la dezvoltarea industriei sportive și de divertisment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se spune despre întoarcerea lui Ibrahimovic la AC Milan?

Despre revenirea sa la AC Milan, echipa la care a avut o contribuție semnificativă de-a lungul carierei sale, administratorul delegat Giorgio Furlani a precizat: "Să aducem un lider ca Ibrahimovic în rolul de consultant pentru conducere subliniază angajamentul nostru pentru viitoarele succese ale clubului nostru.”

În ceea ce privește implicarea sa în afaceri, Ibrahimovic a subliniat importanța colaborării și a sinergiei între mari sportivi, echipe și lideri din industria afacerilor. „Red Bird a colaborat cu mari sportivi, echipe și oameni importanți din lumea afacerilor pentru a crea activități cu impact deosebit. Abia aștept să contribui la activitatea lor de investiții în ramurile sportive, mediatice și de divertisment.” Aceste cuvinte reflectă viziunea sa strategică și angajamentul său față de excelență în tot ceea ce întreprinde.

Zlatan Ibrahimovic este cunoscut ca unul dintre cei mai longevivi fotbaliști, s-a născut și a crescut în districtul Rosengard din Malmo. Tatăl său este bosniac, iar mama este croată. A început să joace fotbal la Malmo BI în 1988, apoi a mai trecut și pe la BK Flagg și FBK Balkan înainte de a ajunge la Malmo FF în 1994. Ibrahimovia, de asemenea, a practicat Taekwondo de la 14 la 17 ani în Malmöklubben Enighet unde a obținut și centura neagră. El a trecut pe la școala sportivă Borgarskolan, dar și-a întrerupt studiile pentru a se ocupa doar de fotbal.

Citește și: Cristiano Ronaldo surprins în ofside: S-a întâlnit cu cea mai frumoasă fotbalistă din lume. Ana Maria Markovic: “Nu-mi vine să cred”

În prezent, fotbalistul vorbește fluent 5 limbi străine: suedeză, bosniacă, engleză, spaniolă și italiană.

Partenera sa de viaţă, de mult timp, este Helena Seger, cu care are doi fii: pe Maximilian (născut pe 22 septembrie 2006) și Vincent (născut pe 6 martie 2008).

Cu o carieră impresionantă în spate și o personalitate care atrage atenția, Ibrahimovic continuă să inspire și să impresioneze. Prin contribuțiile sale în fotbal, afaceri și divertisment, el reprezintă un model pentru tinerii atleți și pentru cei care își doresc să atingă excelența în orice domeniu. În final, Zlatan Ibrahimovic rămâne un simbol al perseverenței, al pasiunii și al succesului, indiferent de domeniul în care activează.