Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

Autor: L.S.
Actualizat: 11 feb 2020, 15:36

Zodia Pesti. Prezentare generala, temperament, cariera, sanatate

Zodia Pesti- prezentare generala

Semn de apa, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter si Neptun, care se afla in propriul domiciliu. Mercur este in exil, Venus e in exaltare, iar Mercur se afla in cadere.

Culori: verde marin deschis, violet
Anatomie: picioare, interiorul pulpelor, calcaiele, talpile, sistemul limfatic, lichidele organismului si nervi
Social: aptitudini de conducator numai in perioade de tranzitie intre doua structuri sociale, meserii in care este nevoie de mila, compasiune, indurare.


Material: castiguri parvenite din inzestrari native.
Mental: armonizarea individului in raport cu societatea si credinta in Dumnezeu.
Emotional: viziune de ansamblu asupra relatiilor, destin judecat prin prisma emotiilor, uneori inchistari, umilinta, suferinta.
Guvernatorul (planeta) traditional al Pestilor: Neptun
Guvernatorul ierarhic: Pluton
Verbul caracteristic: "A Crede" ("Eu CRED"), esenta lui este sensibilitatea, visarea, ceea ce ii poate crea dificultati in rezolvarea problemelor
Numere norocoase: 2 si 6
Piatra pretioasa: Acvamarin
Metal: Cositor
Ziua norocoasa: Joi
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi
Cuvinte cheie: compasiune, mister, sugestibilitate, receptivitate, intuitie, sacrificiu, senzatie,
indecizie, reverie, iluzie, devotament, interiorizare, impresionabilitate, inspiratie, misticism, suferinta, credinta, tradare, fuga, nepasare, superstitie

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Citeste si: Cum iti respingi inconstient sufletul pereche, in functie de zodia ta

Ce meserii li se potrivesc celor din zodia Pesti

Meserii indicate: laboratoare, spitale, inchisori, locuri inchise. Psihiatru, vindecator, pedagog, fotograf, petrolist, pescar, preot, evanghelist, spion, poet, scafandru, asistent medical si orice meserie care implica mila, compasiune.

Cum arata o persoana in zodia Pesti

Aspect fizic: statura mijlocie, constitutie slaba si bolnavicioasa, fata larga, ten palid si mat, par castaniu, ochi cenusii, privire rece, permanent par putin somnorosi. Diferentele apar prin aspectele si pozitiile palnetare.

Temperamentul si personalitatea reprezentantilor zodiei Pesti

PESTII simbolizeaza firea mistica si devotamentul. El este in permanenta consumat de contradictii ce-l sfasie si care il fac sa fie sovaitor si nehotarat in actele sale. Aparent linistit, in realitate se framanta intens si continu. De aceea are de multe ori un aer de oboseala si de deprimare. Un tip generos si foarte milos, se va devota in permanenta celuilalt, familiei si prietenilor si va fi mereu gata de sacrificiu.

Desi inspirat si cu bune idei, lipsa de energie, consumata in numeroasele sale ezitari, il va impiedica sa fie prea activ si sa aiba prea multe initiative, ceea ce-i va da adesea un sentiment de frustrare.
Inclinati spre lenevie si confort, uneori vor traversa lungi perioade de indolenta si de apatie. Au gustul luxului si uneori vor fi fara scrupule in a-l obtine, atat de mare este fascinatia pe care acesta il exercita asupra lor.
In general, sunt rezervati si timizi si trebuie sa depuna mari eforturi pentru a deveni mai expresivi si implicit mai bine evaluati de catre ceilalti. In general Isi cresc copiii cu dragoste si intelegere, insa au tendinta de a fi prea indulgenti si de a-i rasfata.
Sunt copii linistiti, care nu vor face probleme parintilor, mai ales daca acestia vor stii sa-i fereasca de traumatisme care le pot marca viata. Este bine de asemenea sa nu vina in contact cu scene violente sau sa li se povesteasca lucruri pe care fantezia lor nelimitata le pot amplifica si ii pot speria. Nu se poate spune ca este dotat cu o inteligenta exceptionala, dar este foarte constiincios, atras de studiu si isi impune singur obligatia de a invata pentru a nu isi dezamagi parintii.
Fara o prea mare vitalitate, e preferabil pentru sanatatea lor sa fie tinuti in apropierea apei (zodia Pestilor e un semn de apa). Iubesc natura, florile si dovedesc o deosebit de mare atractie pentru caini. Au tendinta de a manca prea mult si trebuie paziti sa nu se ingrase, si feriti de unele afectiuni ale aparatului digestiv.

Citeste si: Top 3 cele mai sufletiste zodii din Horoscop: cine e pe primul loc

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Nativul în Pești este caracterizat de:

onestitate și simț al dreptății;
pendularea între idealism și pragmatism;
situarea preponderent la extreme;
susceptibilitate;
adaptabilitate la diverse medii și situații;
alternanță de stări euforice cu stări de disperare;
sensibilitate artisitică și creativitate;
compasiune și preocupare pentru binele altora.

Femeia născută în Zodia Peștilor este cea mai diferită de corespondentul ei masculin din tot zodiacul. Ea se remarcă prin:

simț al umorului pronunțat;
comunacativitate și volubilitate excesivă;
încredere în semeni și în bine;
talent artistic și dexteritate manuală;
înclinație spre misticism și ezoterism;
sinceritate dezarmantă.

Cum sunt cei din zodia Pesti in ce priveste sanatatea

Peștii nu sunt cei mai robuști din zodiac. Oboseala își spune repede cuvântul printr-o stare proastă de spirit și prin tulburări fiziologice de tot felul. Și cum Peștii nu acceptă să renunțe la efort, aceste tulburări sunt frecvente. Au, însă, metodele lor eficiente de refacere: băi prelungite; ieșire în natură, departe de oraș; somn în întuneric și liniște totală. Sunt sensibili la frig și se confruntă deseori cu inflamații și excrescențe: ganglioni, polipi, tumori. Sunt, de asemenea, sensibili la infecții iar bărbații sunt predispuși la abuzul de substanțe, gen alcool, tutun, droguri și medicamente.

Zodia Peștilor este fascinantă în multe feluri, dar este și dificil de gestionat în calitate de partener sau de colaborator apropiat. Dragostea este singura cheie care îi descuie panoul de comandă.

sursa: astromax, avantaje

Citeste si: Cum arata clasamentul celor mai de succes zodii?

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

 

 


Surprize în ediția de miercuri, 10 iulie, a emisiunii ”Casa iubiri”. Bogdan a cheamt-o pe Roberta în camera roșie, iar întâlnirea s-a lăsat cu un dans.