ZODIA SĂGETĂTOR. Află care sunt cele 20 de trăsături ale zodiei Săgetător și cum să te comporți în prezența acestor nativi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 23:50
20 de trăsături specifice zodiei Săgetător
Sursa: canva.com

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Iată prin ce ies în evidență acești nativi ai zodiacului, care sunt principalele lor calități, dar și ce defecte au.

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Despre Săgetători se spune că sunt oameni puternici și hotărâți. Pentru acești nativi nimic nu este imposibil și de fiecare dată încearcă să își depășească limitele. Descoperă cele 20 de trăsături specifice nativilor din zodia Săgetător. 

ZODIA SĂGETĂTOR. Descoperă cele 20 de trăsături specifice acestei zodii

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice.

Săgetătorii sunt într-o evoluție continuă, acești nativi ai zodiacului fiind însetați de cunoaștere. Persoanele născute în zodia Săgetător vor încerca mereu să își depășească limitele, astfel că vor fi mereu în căutarea unor noi provocări din care să învețe ceva nou. Află care sunt cele 20 de trăsături specifice Săgetătorilor.

  1. Inteligență
  2. Aroganță
  3. Idealism
  4. Discreție
  5. Evoluție
  6. Optimism
  7. Putere
  8. Hotărâre
  9. Sinceritate
  10. Orgoliu
  11. Încăpățânare
  12. Posesivitate
  13. Putere
  14. Corectitudine
  15. Moralitate
  16. Dinamism
  17. Curaj
  18. Curiozitate
  19. Pasiune
  20. Sacrificiu

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Săgetătorii sunt persoane inteligente și care muncesc foarte mult pentru a-și îndeplini obiectivele. Acești nativi fac totul cu pasiune și nu caută niciodată calea mai ușoară preferând să urmeze fiecare etapă pentru ca la final să se bucure de succes.

Săgetătorii dau dovadă de hotărâre și nu dau înapoi atunci când lucrurile se complică în viața lor, acești nativi încercând de fiecare dată să găsească o soluție pentru problemele cu care se confruntă.

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Nativii din zodia Săgetător sunt foarte corecți, astfel că cei cu care intră în contact nu au niciun motiv să se îndoiască de ei. De cele mai multe ori, chiar dacă nu este în avantajul lor, Săgetătorii vor alege să respecte legea, să facă totul corect, dând astfel dovadă de moralitate.

Săgetătorii nu îi pot păcăli pe cei din jur, preferând să le vorbească cu sinceritate despre aspectele ceva mai delicate.

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. O calitate a nativilor din zodia Săgetător este că sunt foarte optimiști. Săgetătorii vor reuși mereu să vadă partea plină a paharului, motiv pentru care reprezintă un adevărat sprijin pentru cei din jurul lor. Ei sunt de părere că nimic nu este imposibil și că pentru orice problemă există o rezolvare. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Săgetătorii  sunt curioși din fire, lucru care îi determină să afle mai mult despre lucrurile care îi interesează cu adevărat. Acesta este motivul pentru care, indiferent de vârstă, Săgetătorii vor căuta să învețe lucruri noi și care să le permită să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Deși la prima vedere nu vor da această impresie, în realitate, Săgetătorii sunt foarte emotivi, mai ales atunci când vine vorba despre persoanele care ocupă un loc special în viața lor.

Citeste si: ZODIA SCORPION. Descoperă cele 20 de trăsături ale zodiei Scorpion. Tot ce trebuie să știi despre acești nativi

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Defectele nativilor din zodia Săgetător

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Principalul defect al nativilor din zodia Săgetător este că nu știu să accepte atunci când greșesc. Acești nativi au un orgoliu destul de mare și nu de puține ori se întâmplă să aibă de pierdut din această cauză. Deși sunt conștienți că dreptatea nu este de partea lor, Săgetătorii vor găsi mereu scuze și vor căuta să îi convingă pe ceilalți că ei trebuie să aibă ultimul cuvânt. 

ZODIA SĂGETĂTOR, 20 de trăsături specifice. Pot să apară situații în care Săgetătorii să dea dovadă de încăpățânare și chiar să devină aroganți. Acești nativi sunt adepții extremelor și cu greu vor reuși să găsească o cale de mijloc în ceea ce fac. 

Citeste si: ZODIA BALANȚĂ: 20 de trăsături ale zodiei Balanță. Ce caracteristici sunt specifice acestor nativi?