Zodiac Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal, care sunt cele mai norocoase zodii în Noul An?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 31 dec 2020, 17:33
Calendar Chinezesc 2021, anul Bivolului Alb de Metal

Conform calendarului chinezesc după anul Şobolanului de Metal urmează Bivolul Alb de Metal, care va începe pe 12 februarie şi va fi un an plin de surpirze pe toate planurile.

În astrologia chinezească, Bivolul este un animal extrem de puternic, hotărât şi încăpăţânat, dar, totodată, statornic şi loial, sincer şi de încredere. Bivolul Alb de Metal inspiră muncă asiduă, perseverenţă, forţă şi rezistenţa de care dă dovadă pentru a-şi atinge scopurile. 

Ce rezervă anul Bivolului Alb de Metal pentru fiecare zodie în parte

Ca o primă concluzie pentru anul 2021 guvernat de Bivolul Alb de Metal este că rezultatele bune vin numai după muncă grea şi perseverenţă și nu după noroc.

Bivolul de Metal mai semnifică şi succes, pace, armonie, familie, dragoste, stabilitate, disciplină, bună organizare, răbdare şi nu în ultimul rând determinare.

Astrologii ne recomandă ca în 2021 să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm familia, să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda tuturor dificultăţilor pentru a ne atinge obiectivele.

În ceea ce priveşte sănătatea, astrologii chinezi avertizează că Bivolul are plămânii vulnerabili, astfel riscăm să suferim de afecţiuni respiratorii, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop Chinezesc 2021 Şobolan

Nativii născuţi în zodia Şobolanului nu vor avea un an benefic din toate punctele de vedere.

Totuşi, anul Bivolului de Metal nu se poate compara cu 2020, în materie de probleme şi dificultăţi, ci va fi un an mai bun din acest punct de vedere. Cei născuţi sub semnul şobolanului vor fi nevoiţi să depună mult efort în ceea ce fac, iar schimbările pentru ei vor fi, în general, în bine.

Horoscop Chinezesc 2021 Bivol

2021 este anul celor născuţi sub semnul Bivolului.

În timp ce toate celelalte zodii vor fi nevoite să facă eforturi mari pentru a razbi, acești nativi se vor bucura de recompensele muncii depuse in anul 2020 si totul le va merge bine pe toate planurile. În acest an unuii dintre aceşti nativi s-ar putea căsători sau ar putea deveni părinţi.

Horoscop Chinezesc 2021 Tigru

Anul 2021 va fi pentru Tigru atât o perioadă interesantă, cât şi una de disconfort.

Va fi o perioadă prielnică pentru a vă dedica dezvoltării personale. Tigrul şi Bivolul se deosebesc prin tendinţa spre risc. Bivolul nu suporta tot ceea ce este instabil si imprevizibil, iar Tigrul practic cu asta traieste. Anul 2021 va fi un an în care Tigrul şi Bivolul trebuie să se lupte pentru dreptul de a face schimbări, pentru ca are nevoie de ele ca de aer. Pe plan profesional Tigrul se va putea arata în toată splendoarea lui. 

Horoscop Chinezesc 2021 Iepure

Nici pentru nativii din zodia Iepure nu va fi un an prea relaxant. Pentru cei aflaţi în aceasta zodie este un an dificil cu multă responsabilitate pe umeri şi vor resimţi o mare presiune asupra lor, ceea ce le va pune răbdarea la încercare. Este foarte important pentru aceşti nativi să se înarmeze cu răbdare şi perseverenţă pentru a găsi soluţii şi a reuşi să meargă mai departe. 

Horoscop Chinezesc 2021 Dragon

În anul Bivolului Alb de Metal cei născuţi în zodia Dragon vor simţi că forţa lor interioară pare să se fi dublat. Nativii din zodia Dragon vor avea o perioadă plină de succes, deşi se poate întâmpla şi invers, poate să devină cel mai prost an din ultimele 12. Este important ca Dragonul să nu-şi supraestimeze puterile în momentul în care va lua o decizie extrem de importantă în ceea ce priveşte cariera şi banii.  Este anul în care se vor face remarcaţi pe plan sentimental, Dragoni vor face fapte eroice pentru persoana iubită.

Citeste si: HOROSCOP Ianuarie 2021: La ce să te aştepţi în Noul An

Horoscop Chinezesc 2021 Şarpe

Nativii din zodia Şarpe vor fi foarte norocoşi în 2021. Deşi vor munci foarte mult, roadele vor fi pe măsura eforturilor lor. Aceşti nativi se vor bucura de mare inspiraţie şi vor reuși să își facă viața mai frumoasă, cu entuziasm și satisfacție. 

Horoscop Chinezesc 2021 Cal

Anul 2021 va fi un an mult mai bun pentru cei născuţi în zodia Cal, vor scăpa de o parte din ghinonul pe care l-au avut în anul 2020, care a fost un an dificil pentru toată lumea.În 2021, acești nativi vor lua decizii importante în relațiile pe care le au, în plan personal, dar vor avea parte de mari schimbari si pe plan profesional. 

Horoscop Chinezesc 2021 Oaie

Pentru nativii din zodia Oaie, anul 2021 aduce veşti proaste, anul care vine va fi mult mai dificil decât anul 2020. Astfel, vor fi supuşi la multe provocări. Acestor nativi le este recomandat să fie prudenți din toate punctele de vedere pentru a reuşi sa ia cele mai nimerite masuri. 

Horoscop Chinezesc 2021 Maimuţă

Nativii din zodia Maimuța s-au săturat de problemeleÎntâmpinate în 2020 şi pentru că îşi doresc un an mai bun, vor încerca din răsputeri să învingă obstacolele care le stau în cale. Intelepti, acești nativi vor începe să fie niște maeștri ai speculației. Vor căuta cu maximă seriozitate relaxarea și distracția și mai puțin munca. 

Horoscop Chinezesc 2021 Cocoş

Nativii din zodia Cocoş se vor pune pe pcioare, în anul 2021, după marile dificultati si obstacole pe care le-au trăit în 2020. Pentru ei, noul an va veni cu mult noroc și cu succes în ceea ce își propun să facă. 

Horoscop Chinezesc 2021 Câine

Pentru cei născuţi în zodia Câine este un an prielnic pentru a avansa în carieră, cele mai indraznete si ambitioase obiective vor fi destul de realizabile. Va fi un an destul de linistit pe plan sentimental. Reprezentantii zodiei Caine nu iubesc sa faca schimbari cand au o relatie serioasa.

Citeste si: Horoscop joi, 31 decembrie. Zodiile care vor avea o zi foarte grea

Horoscop Chinezesc 2021 Porc

După un an foarte dificil, cei născuţi în zodia Porcului se vor bucura de un nou an cu mai mut noroc. Vor avea mari perspective profesionale, dar nu nu le va merge la fel de bine si in dragoste. Nativii Porc ar trebui să evite conflictele cu colegii lor la locul de muncă. Se anunță noi șanse în plan profesional ce le-ar putea îmbunătăți mult situația financiară.