Zodiac CHINEZESC de WEEKEND 22-24 octombrie 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte

Author: Bianca Irimia
Actualizat: 04 aug 2022, 21:20

Zodiacul chinezesc săptămânal. AflĂ ce va aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte!

Zodiacul chinezesc octombrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Șobolanului a fost înlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Afla ce va aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc de weekend. Șobolan

Oamenii te subestimează din cauza naturii tale blânde dar percepute ca fiind una slaba. Cu toate acestea, ești destul de perspicace să te scoți din aceste situații neplăcute și să nu lași pe nimeni să iți stea în cale.

Daca iți vei urma instinctele, ceilalți nu o să te doboare, fiindcă ești încrezător în forțele tale și pentru că îi vei avea pe cei apropiați lângă tine în aceste momente dificile.

Zodiac chinezesc de weekend. Bivol

A venit timpul să depui mai mult efort în viata ta deoarece te paște o perioadă de plafonare. Acest fenomen te poate face să iți pierzi speranța și chiar să fii doborât de vorbele grele ale celor din jur.

Dacă te vei mobiliza vei putea să treci peste aceste obstacole. Acționează pentru a nu regreta eventualele pierderi din viața ta.

Citeste si: Horoscop Gemeni, noiembrie 2021. Acești nativi se vor confrunta cu un dezechilibru din punct de vedere emoțional

Zodiac chinezesc de weekend. Tigru

Ești într-o perioadă de schimbare în care dorești să iți pui cap la cap planurile și să iți canalizezi energiile pentru planurile tale de viitor. Ai lăsat multă vreme să treacă și ai avut de pierdut, însă acum e vremea pentru a-ți

stabili anumite priorități și limite. Concentrează-te pe lucrurile tale și nu lăsa pe cei din jur să te atingă cu vorbele lor critice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Zodiac chinezesc de weekend. Iepure

Ești mulțumit de ultimile lucruri și evenimente petrecute în viața ta, fapt ce iți dă poftă de viață și dorința de a face mai multe.

Profită de această energie pentru a te conecta mai mult cu natura. Acest lucru iți va aduce numai câștiguri, atât la locul de muncă, cât și în relația cu cei din jur.

Zodiac chinezesc de weekend. Dragon

Această săptămână iți va aduce o serie de schimbări pozitive. Acest lucru te va ajuta dacă iți dorești să fii mai organizat, dacă vrei să iți faci anumite planuri și viitor și ordine în gânduri pentru a vedea lucrurile din viața ta mai bine.

Este momentul să iți setezi noi priorități și să te preocupi mai mult de sănătatea și de echilibrul tău atât psihic, cât și fizic. Acordă o atenție sporită copiilor și animalelor de casă.

Zodiac chinezesc  de weekend.  Șarpe

Urmează o săptămână în care adevărurile ies la suprafață și vei face pace cu tine. Weekend-ul se anunță intens în plan amoros, te apropii de partener și iți exprimi cu ușurință sentimentele.

Momentele plăcute domină tot sfârșitul de săptămână.

Citeste si: Horoscop Rac, noiembrie 2021. Acești nativi ai zodiacului trebuie să evite situațiile stresante

Zodiac chinezesc de weekend. Cal

Sfârșitul săptămânii aduce oportunități importante și nu vei refuza următoarele situații din viața profesională sau romantică. Până atunci, te poți bucura de o săptămână cu urcușuri și coborâșuri, cu obstacole și progrese. Nu te lăsa purtat de stările de nervozitate, păstrează-ți calmul și vei reuși.

Zodiac chinezesc de weekend. Capră/ Oaie

Pot apărea obstacole în cadrul unei relații de business sau romantice. Nu te forța, poți avea de pierdut indiferent în care tabără te afli. Nu lua decizii importate până miercuri, când lucrurile par să se schimbe în favoarea ta. Daca ești în căutare de joburi, vin vești bune și încurajatoare, cu posibile creșteri de venituri.

Zodiac chinezesc de weekend. Maimuță  

Începutul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri de afaceri. Stabilește proiecte, fă-ți o listă cu priorități. Daca te lovești de un lucru dificil desfășurare, treci la altul, până când te lămurești ce anume te ține pe loc.

Citeste si: Horoscop Berbec, noiembrie 2021. O lună plină de iubire pentru nativii zodiei Berbec

Zodiac chinezesc de weekend. Cocoș

Te poți confrunta cu o dificultate în concentrare, însă iți vei putea depăși stările. Nu poți renunța la nimic, doar pentru că nu ai chef. Sunt lucruri și acțiuni care au nevoie de inspirația și motivația ta. Poate o ședință cu colegii te poate stârni la idei inovatoare.

Zodiac chinezesc de weekend. Câine

Vei avea un moment de rătăcire și de nedumerire în viața ta. Cu toate acestea, mergi înainte! Lasă-i pe cei din jur cu ale lor și tu vezi-ți de ale tale. Fii mai optimist, mai încrezător.

Zodiac chinezesc de weekend. Mistreț

Săptămâna poate începe mai dificil, cu refuzuri în anumite privințe, însă nu trebuie să te dai bătut. Încearcă de mai multe ori, până când vei primi răspunsul pe care îl cauți. La serviciu, atenție la munca celorlalți. Este posibil să ai tu de făcut corecturile.

 

Sursa: sfatulparintilor.ro