Zodiacul dragostei: Care este scopul fiecare zodii in relatiile amoroase!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:46

Astrologia studiaza si ea sinastria cuplurilor, modul in care isi manifesta nativii dragostea, respectivul cum iubeste fiecare zodie, dar si ceea ce trebuie nativul sa-i invete pe ceilalti cu iubire si despre iubire.

Berbec –  misiunea sa este sa ii invete pe ceilalti despre inocenta care se afla in fiecare din noi. Nativul berbec trebuie sa invete de la ceilalti ca iubirea inseamna incredere.

Taur –  A venit in lume spre a-i invata pe ceilalti ca iubirea inseamna rabdare si perseverenta. Nativul taur trebuie sa invete de la ceilalti ca iubirea inseamna iertare si daruire.

Gemeni –  A venit pe lume pentru a-i invata pe oameni ca iubirea inseamna cunoastere si sa invete de la altii ca iubirea fara sentiment si emotie nu exista.



Rac –  A venit sa spuna lumii ca iubirea inseamna devotament si daruire. Nativul rac( fie femeie, fie barbat) va trebui sa invete de la cei din jur ca iubirea inseamna sa-i respecti libertatea celui de langa tine.

Leu – Trebuie sa invete umanitatea ca iubirea inseamna extaz. La randul sau, nativul Leu va trebui sa invete ca iubirea inseamna uneori si umilinta.


Fecioara – Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: