ZODIACUL PACATELOR: Care este cea mai pacatoasa zodie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Pentru ca suntem intr-o zi mare, trebuie sa aflam care sunt pacatele care ne controleaza viata si sa avem de ce ne curata.

Se mai spune ca intotdeauna cand nu aveti pe cine da vina, ca de exemplu, cand faceti ceva gresit, este bine sa invinuiti zodia. Astfel, exista structura celor patru elemente care ne guverneaza viata, adica zodii de Pamant, de Apa, de Aer si Foc.

Deci, avem intre noi cateva elemente comune. Zodiile de aer sunt instabile emotional. Zodiile de Foc sunt laudaroase, malitioase si nepasatoare la cele din jur. Vezi si caracteristicile celorlalte zodii, dar si la ce pacate sunteti predispusi din VIDEO alaturat!##VIDEO109692##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.