Zodiacul pasiunii! Afla cum iubeste fiecare zodie si cat de intens

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 13:45

Fiecare zodie iubeste intr-o fel unic. Iata care sunt pasiunile fiecarui semn zodiacal.

BERBEC

Nativii din zodia Berbec au energie din plin si pun multa pasiune in tot ceea ce fac! Sunt indrazneti din fire si independenta este unul dintre lucrurile pentru care nu ar renunta nici in ruptul capului. Energia lor este din belsug si ei aleg sa si-o indrepte spre lucrurile care ii atrag mai mult. Isi doresc sa vada lucrurile duse la bun sfarsit. Iti recomandam sa NU fii impulsiv/a ci mai degraba rabdator/rabdatoare inainte de a te arunca cu capul drept inainte.

Iti place sa traiesti intens si cu pasiune si esti curajos si direct in ce priveste sentimentele tale si latura ta emotionala chiar daca lumea accepta mai greu adevarul spus in fata direct.

TAUR

Nativii din constelatia Taur sunt senzuali dar in acelasi timp cu picioarele pe pamant. Determinarea si siguranta de sine este uimitoare. Aceste lucruri inspira incredere celor din jur. Ai rabdare si iti place sa perseverezi ceea ce te face o partenera perfecta in dragoste dar si in afaceri.
Esti echilibrat/a, dar atunci cand anumite limite de bun simt sunt depasite apelezi la o abordare si exprimare directa pentru a remedia situatia.

GEMENI

Pasiunea pe care o au nativii din constelatia Gemeni se manifesta printr-o curiozitate inteligenta si neoprita dar mai ales printr-o activitate intelectuala intensa. Cei nascuti in zodia Gemeni sunt versatili, curiosi, perspicace si dispusi sa-si largeasca orizonturile. Cautati neincetat si incercati intotdeauna sa va alimentati setea de cunoastere.
Iti place si esti pasionat de ce e nou iar provocarile sunt binevenite.

RAC

Cei nascuti in constelatia Rac actioneaza, in cele mai multe cazuri, din instinct. Ceea ce simti este elementul de baza care declanseaza actiunele tale. Esti emotiv/a, pasional/a si creativ/a. Iti recunosti dar mai ales simti imediat legatura ta cu eul superior, ceea ce iti ofera o viziune clara asupra nevoilor dar si a dorintelor tale si a celor din jur.
Cei nascuti in zodia Rac pot distinge cu usurinta lucrurile care le aduc placere. Esti un partener senzual, romantic si pasional. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: