Zodiacul răzbunării: Cum se răzbună zodiile atunci când suferă și sunt trădate?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 dec 2023, 02:45

Unele semne zodiacale aleg să se răzbune atunci când sunt trădate sau când suferă.

Sursa: https://pixabay.com/

Atunci când sunt rănite, anumite persoane, aleg să se răzbune, doar că unii o fac mai pașnic, iar alții mai agresiv.

Unele semne zodiacale aleg să se răzbune atunci când sunt trădate sau când suferă. Sunt câteva dintre aceste semne zodiacale pe care, cu siguranță, nu ai vrea să ți le faci dușmani.

Cum se răzbună zodiile?

Care sunt zodiile care aleg să se răzbune atunci când sunt trădate? Există câțiva nativi care nu iartă și nu uită pe nimeni atunci când sunt răniți sau trădați.

Cum se răzbună Berbecul

Berbecii sunt recunoscuți pentru temperamentul vulcanic. Acești acționează în funcție de impulsul de moment și aleg să se răzbune imediat pe cei care le-au greșit. De cele mai multe ori, fără să realizeze aleg să se răzbune atunci când nu este cazul. Berbecii pierd foarte mult în viață fiind tăioși, agresivi și răzbunători, dar numai după ce fac mai multe greșeli își dau seama că trebuie să învețe să fie mai diplomați.

Citește și: Zodia Berbec începe pe 21 martie. Tot ce trebuie să ştii despre acest semn astrologic: Perioadă, caracteristici şi personalitate

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum se răzbună Taurul

Taurul nu se va teme să aștepte momentul potrivit pentru răzbunare. Pentru ca acesta va urma, iar atunci când te va prinde, va fi pregătit.

Mai exact, va avea o listă cu reproșuri făcută special pentru tine. Taurul, pe cât de liniștit este, când este trădat, mințit și înșelat face tot posibilul să se răzbune și să afle toată lumea. Este genul de om care îți face reproșuri în public și care face o adevărată scenă la serviciu sau acasă când vrea să i-o plătească celui care l-a înșelat.

Cum se răzbună Gemenii

Sunt printre puținele zodii care nu recurg la răzbunare. Ei sunt mult prea prinși în diverse activități ca să îți bată capul cu astfel de prostii.

Totuși, dacă se simt trădați au grijă să te facă să te simți prost să te ironizeze și, eventual, să posteze tot felul de replici mușcătoare la adresa ta pe rețelele de socializare.

Cum se răzbună Racul

Sensibil din fire, Racul știe lucrurile care te dor cel mai tare. Și exact acolo te va ataca pentru a se răzbuna. Dacă Racii se simt trădați tocmai de oamenii în care aveau cea mai mare încredere, suferă enorm luni și ani întregi. După ce trec de șocul trădării, adună dovezi împotriva ta și așteaptă momentul potrivit să te lovească.

Cum se răzbună Leul

Este unul dintre cei mai orgolioși din zodiac și nu suportă minciuna sau trădarea. Leii se răzbună imediat, fără să stea pe gânduri. Ei aleg să distrugă orice amintire cu tine și vor arunca absolut tot ce are legătură cu de persoana respectivă și va încerca pe toate căile, inclusiv legale, să o facă să plătească foarte scump.

Cum se răzbună Fecioara

Fecioarele sunt liniște, bine organizate, iar pentru ei contează enorm acest aspect.  Dacă sunt trădați, acest lucru va reprezenta nu doar o breșă în viața ei ordonată, ci și o mare dezonoare, astfel că își va calcula cu mare atenție răzbunarea. Aceștia te vor cicăli până când vei ceda. Va vorbi mult și va răspândi vorbe menite să te denigreze.

Cum se răzbună Balanța

Balanța alege să nu mai discute cu tine absolut deloc, iar în acest timp, cu siguranță, va pune ceva la cale. Odată ce a fost mințită și trădată, Balanța îți întoarce spatele pentru totdeauna, dar rareori se gândește la răzbunare.

Citește și: Horoscop dragoste aprilie 2023: Zodiile care au parte de o lună de vis

Cum se răzbună Scorpionul

Pentru Scorpioni răzbunarea este cruntă. Numele lor este sinonim cu răzbunarea. Aceștia vor aduna tot felul de dovezi împotriva ta, te vor bârfi la toată lumea și vor aștepta momentul potrivit să vă lovească.

Își vor timp să pună la cale un plan și să te lovească exact acolo unde știe că te doare mai tare.

Cum se răzbună Săgetătorul

Săgetătorul va alege să fie nepăsător și să treacă peste. Totuși, există și situații în care se va supăra atât de tare încât va alege și îți răspundă în același stil. Dacă se simte mințit și trădat, se va răzbuna pe moment, va încerca să îți ia tot ce ai mai drag, te va jigni și te va face să suferi. Cum se răzbună Capricornul

Capricornii au multe alte priorități decât să stea să se răzbune. Dacă au fost trădați în dragoste, pleacă fără să se uite în urmă, își refac viața, se concentrează asupra carierei, strâng bani și îți arată de la un an la altul cât de bine o duc.

Cum se răzbună Vărsătorul

 Vărsătorii nu sunt ași ai răzbunării. Acești vor alege să te bârfească în grupul de prieteni și să împărtășească zvonuri despre tine. Vărsătorul este un pacifist și un om generos din fire. Dacă, totuși, este tentat să ți-o plătească fiindcă l-ai trădat, Vărsătorul îți va face câteva șicane publice, să afle toată lumea, apoi va râde și va merge mai departe.

Cum se răzbună Peștii

Acești nativi adoră să se răzbune. Te îndepărtează din viața lor și folosesc orice pretext să se răzbune pe tine. În dragoste, dacă a fost trădat, un nativ din zodia Pești se va răzbuna ori de câte ori va putea, sub diverse forme. Te va teroriza de fiecare dată când te va întâlni și când va avea ocazia.

Sursă: libertatea.ro

 

Taguri: