Zodii care nu se suporta! Iata care sunt nativii total incompatibili ai zodiacului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:59

In functie de trasaturile date de pozitia astrelor in momentul nasterii, nativii zodiacali pot fi ori compatibili, ori incompatibili si mereu la cutite.

In relatia dintre doua persoane, semnele zodiacale sub care sunt nascute acestea constituie o variabila foarte importanta. In unele cazuri, personalitatea unora dintre nativi contrasteaza atat de puternic cu personalitatea altora, incat acestia nu se pot suporta.

Berbecul, incompatibil cu Racul si Capricornul Extrovertitul si energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertitii si conservatorii Raci si Capricorni. Exista sanse mici ca acesti nativi sa se priveasca cu ochi buni.

Pentru Raci si Capricorni, Berbecul obositor si enervant de exuberant, in timp ce pentru cel din urma, nativii celorlalte doua zodii sunt mult prea plictisitori si, de obicei, persoanele care il indispun.

Rac Instabilitatea este cuvantul care defineste asocierea dintre Raci si Berbeci, dar si dintre Raci si Balanta. Berbecii se inflacareaza usor, iar Balanta cauta mereu varietate, in timp ce Racului ii place stabilitatea. Astfel, acesta nu rezoneaza tocmai bine cu cei doi nativi plini de entuziasm.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: