Zodii care se plictisesc rapid in relatii! Nu le da inima niciodata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:28

In functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, unele persoane se dovedesc mai rabdatoare si mai dispuse sa accepte compromisurile in relatia de cuplu, insa exista patru nativi care au tendinta sa se reorienteze rapid catre altcineva atunci cand nu sunt multumiti.

Taur

Firi extrem de directe, carora nu le place jocul de-a soarecele si pisica intr-o relatie, Taurii sunt scosi din sarite de partenerii plini de toane, care le cauta nod in papura. Oricat de indragostiti ar fi, Taurii sunt prea mandri si nu vor inghiti prea mult timp problemele, preferand sa se reorienteze in viata de cuplu in loc sa faca compromisuri.

Gemeni

Mereu curiosi, Gemenii se plictisesc repede alaturi de un partener care nu este atras de experinte noi de viata, care nu-i stimuleaza aceasta dorinta permanenta de a fi confruntat cu provocari dintre

cele mai diverse. Nu va ezita sa-si minta partenerul fara sa clipeasca atunci cand va gasi pe cineva mai interesant. Citeste continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: