Zodii care se simt mai bine singure decat intr-o relatie

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 14:20

Unii nativi din zodiac prefera singuratatea sau sunt „blestemate“ sa aiba acest statut

 Exista zodii care traiesc cu visul de a-si Intemeia o familie, de a avea o casa si de a Imbatrani alaturi de persoana iubita, Insa anumiti nativi se simt mai In elementul lor cand sunt singuri si nu In compania cuiva.

Iata care sunt semnele astrale predispuse sa nu se casatoreasca, sa divorteze ori sa treaca prin mai multe evenimente de acest gen. Bine, se ia In calcul si ascendetul cand se calculeaza procentul de risc pentru singuratate.

Berbec. Pentru ca au In sange adrenalina, berbecii nu pot sta In loc mult timp. Daca se casatoresc, au nevoie de pasiune si schimbari ca sa reziste.

Nu se Impaca deloc cu rutina zilnica si urasc monotonia. De aceea, berbecii risca sa ramana singuri. Nu se pot multumi cu ceea ce au si se plictisesc rapid.

Gemeni. Acesti nativi prefera sa nu-si ia angajamente asa de importante, precum sunt casniciile.

Prefera, mai degraba, sa studieze, sa-si asigure o situatie materiala, Inainte de a-si Intemeia o familie.

In plus, pana sa se stabileasca, numara mai multe relatii, In special sezoniere. Legaturile serioase Ii tin pe loc si nu-i lasa sa se desfasoare. Gemenii stau foarte bine la capitolul socializare si Isi fac prieteni noi foarte rapid.

Leu. Adora sa fie aplaudati de cei din jur, asa ca, atunci cand simte ca anturajul si-a pierdut interesul Incearca sa fuga.

Cauta oameni dispusi sa-l complimenteze si sa-i spuna la fiecare pas ca ia cele mai bune decizii.

Firea lor autoritara, Insa dependenta de ceilalti, de apecierile lor, Ii influenteaza si cand vine vorba despre relatii. Asa ca ei prefera legaturile pasagere sau sa nu fie implicati In relatii. Au nevoie sa fie liberi.

Capricorn. Despre nativii acestei zodii se stie ca sunt Incapatanati si perseverenti, Insa nu doar atat.

Acestia au asteptari mari si, daca cei din jur, inclusiv partenerul, nu se ridica la nivelul lor, au Incurcat-o.

Desi se implica In relatii serioase, daca nu primesc ce doresc, capricornii rup cu usurinta legatura.

Sagetator. Firi rebele si libertine, sagetatorii prefera sa nu se implice In relatii de lunga durata. Odata pentru ca nu suporta compromisurile si In al doilea rand, pentru ca nu le plac schimbarile.

Asta Inseamna ca nu vor sa-si schimbe tabieturile pentru nimic In lume. Prefera relatiile sezoniere sau, mai bine, aventurile de-o noapte.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.