Zodii de barbati care gatesc mai bine decat femeile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:37

Cele 4 zodii de barbati care gatesc mai bine decat femeile sunt experti in anumite preparate culinare. Afla care sunt bucatarii zodiacului!

1. BARBATUL RAC

Dulce-acrisor si ceva… fermecator! Cam acesta e dictonul Racului in bucatarie. Barbatul Rac adora sa isi surprinda invitatii cu preparatele sale improvizate, majoritatea dintre ele continand ceva picant, insa nu atat de picant incat sa iti vina sa iesi la aer.

2. BARBATUL BERBEC

La prima vedere ai spune ca nu stie sa faca nici macar o omleta, insa daca stai prin preajma lui in bucatarie o sa vezi ca toate retetele pe care le-ai gustat sunt facute de el si nu de mama, sora sau nevasta asa

cum banuiai.

3. BARBATUL CAPRICORN

Capricornul este omul dulciurilor. Daca vrei o prajitura delicioasa, pune-ti increderea in talentul unui Capricorn. Acesta se pricepe nu doar la torturi si creme delicioase, ci si la ciorbe, preparate din pui sau chiar si mancare de tip fast-food, insa mult mai aromata si mai sanatoasa.

4. BARBATUL... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”