Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in vara 2018

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mai 2018, 15:26

Iata in ce zodii sunt nascute femeile pe care le vei vedea mereu in compania unor barbati incredibil de aratosi. Ele isi gasesc si marea iubire in vara 2018.

Leu
Bărbatul cu care iese în lume femeia din zodia Leu trebuie să fie precum e ea: mândru, bine făcut, să arate perfect din cap până-n picioare. E atrasă de bărbaţii a căror privire emană inteligenţă, căci nu va suport alături de ea un bărbat care nu e capabil să poarte o conversaţie, care să o facă de ras atunci când sunt în mijlocul cunoscuţilor. Trebuie să fie şi serios, dar şi vesel în acelaşi timp.

Doar cel care ştie să radă e considerat frumos în ochii ei.

Taur
Femeia Taur este destul de orgolioasă şi consideră că partenerul sau o reprezintă în totalitate, este a două ei imagine. Tocmai din acest motiv nu “încurcă” decât cu cei care arată perfect, care au un trup bine sculptat, bine întreţinut. Nu vrea genul de papusel, ci alege mai degrabă bărbaţii care au trăsături masculine bine definite, cu tenul uşor creol şi părul negru, care nu au o frumuseţe prea comună.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.