Zodiile blestemate sa iubeasca fara sa fie iubite inapoi

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 sep 2020, 05:15

Tuturor li se poate intampla sa iubeasca fara sa li se raspunda tot cu iubire. Insa, aceste trei zodii parca sunt ''blestemate'' sa iubeasca oamenii nepotriviti si sa aiba inima franta mereu.

Scorpion

Scorpionii au mare incredere in ei si nu accepta usor faptul ca nu sunt placuti sau iubiti inapoi. Din acest motiv, tind da isi aleaga persoanele gresite de care sa se indragosteasca.

Pesti

Pentru nativii Pesti, iubire este foarte importanta si o cauta in toate formele si oriunde. Cei din zodia Pesti isi doresc sa fie permanenti indragostiti si nu renunta usor, ci fac tot ce le sta in putere ca persoana care nu le impartaseste sentimentele sa ii placa. 

Taur

Taurii sunt obisnuiti sa obtina ceea ce isi doresc, asa ca nu stiu sa accepte un refuz. Taurii au tendinta de a se indragosti si de a se apropia de persoane care nu le impartesesc sentimentele si care nu le observa nici macar existenta. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.