Zodiile care nu isi pot stapani furia. Nu ar fi bine sa le superi

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 03 nov 2018, 12:44

Atunci cand se enerveaza, aceste zodii abia daca se mai pot stapani. Furia lor depaseste orice limite si reusesc cu mare dificultate sa isi recapete calmul.

Semnul zodiacal sub incidenta caruia ne-am nascut ne guverneaza intreaga viata si ne influenteaza foarte mult personalitatea. Astfel, exista zodii care sunt mai calme, nu se enerveaza si iarta foarte repede, dar si zodii orgolioase si care nu isi pot controla starile de nervozitate.

Zodiile care nu isi pot stapani furia

1. Gemenii

Gemenii sunt in general firi calme, insa atunci cand ceva ii deranjeaza, lucrurile iau o cu totul alta intorsatura.

Astfel, fie ca vorbim despre femei, fie ca facem referire la barbati, cei nascuti in aceasta zodie isi stapanesc cu greu furia.

Chiar daca se enerveaza imediat si din motive banale, tot la fel de repede le si trece. Nu sunt firi orgolioase, insa stiu sa isi impuna punctul de vedere atunci cand este cazul.

 2. Capricornii

Capricornii sunt incapatanatii zodiacului.
Daca vor un lucru, ceilalti trebuie sa faca imposibilul pentru a-l obtine. In majoritatea cazurilor, acestia sunt foarte impulsivi si au tendinta de a exagera.

Se enerveaza foarte repede si isi varsa nervii pe cei din jur, chiar daca acestia nu poarta vina pentru cele intamplate.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.