Zodiile care vor avea multi bani in anul 2019

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 sep 2018, 15:47

Anul 2019 se anunta a fi unul al schimbarilor, iar pentru doua zodii planul financiar va fi acela care va exploda!

Iata cine sunt norocosii care vor da de bani in anul 2019:

Horoscop bani 2019: Taur

Taurii vor avea un 2019 foarte imbelsugat pe plan financiar. Invata sa speculeze fiecare oportunitate si sa scoata bani buni si din piatra seaca, asa cum ar spune batranii.

Reusesc astfel sa isi indeplineasca foarte multe dorinte si sa isi puna la punct multe capitole ale vietii.

Vor munci din greu, dar vor avea si satisfactii pe masura.

Lipsa grijei banilor ii va face sa fie mult mai intelegatori cu cei din jur si sa se dedice mai mult familiei si oamenilor apropiati.

Horoscop bani 2019: Leu

A doua zodie care va avea un 2019 plin de bani va fi Leul. Nativii din zodia Leu isi vad rasplatite eforturile: fie primesc o promovare si o marire uriasa la actualul loc de munca, fie reusesc sa isi gaseasca un nou job.

Vor face un salt urias in cariera, care vine cu multe responsabilitati, dar si cu un salariu pe masura. Trebuie sa fie foarte atenti si sa aibe mare grija ca banii sa nu ii schimbe.

Au tendinta de a-si uita prietenii cu adevarat loiali si sunt in pericolul de a se inconjura cu oameni care isi urmaresc doar propriile interese.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.