Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale! Sunt femeile binecuvântate care aduc fericire

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 nov 2018, 12:47

Dumnezeu a preferat cateva zodii pentru a-l face cunoscut in lume. Iata care sunt acestea.

Varsator

Pe femeia Varsator, Dumnezeu a inzestrat-o cu puterea de a vedea in viitor. E mereu cu un pas inaintea tuturor, ea fiind cea care da tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas inaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Varsatorul este expresia libertatii si independentei, de aceea are nevoie de parteneri care sa-i respecte dorinta de a fi si a face exact ce doreste si il inspira.

Nu va putea trai niciodata alaturi de o paersoana care ii ingradeste libertatea sau ii impune un anume tip de comportament.

Daca se afla langa persoana potrivita, daca se simte prieten cu aceasta, atunci va fi constant, sincer si devotat. Daca nu, va fi un razvratit greu de suportat.

Varsatorii par deseori distanti si reci, chiar si cu cele mai dragi persoane din viata lor.

Au o anume detasare, care uneori este interpretata drept lipsa de sentimente si chiar de interes.

Aceasta atitudine se datoreaza modului impersonal in care trateaza oamenii, dar si faptului ca, de cele mai multe ori, se lasa animati de proiecte importante si idealuri inalte.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.