Zoli, primele declarații după ce a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”: „Dacă nu-mi zicea: hai că te salvez, poate dădeam totul..”

Autor: Laura Macovei

Zoli, primele declarații după ce a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”: „Dacă nu-mi zicea: hai că te salvez, poate dădeam totul..”

Sursa: Kanal D

Regrete și amărăciuni într-o nouă ediție a emisiunii „Insula de 1 milion”. Zoli este eliminat din competiție și are un mare regret.

Kudor Zoltan Csaba sau Zoli, cum este cunoscut în show-ul de aventură „Insula de 1 milion”, este și concurentul eliminat din ediția de luni a emisiunii.

Din păcate, niciunul dintre concurenți nu a vrut să îl salveze.

Cosmin Cernat: Dacă e cineva care vrea să-l salveze pe Zoli, să ridice mâna! Zoli, asta a fost aventura ta pe Insula de 1 milion.

Care este cel mai mare regret al lui Zoli, după eliminarea de pe „Insula de 1 milion”

În timpul probei eliminatorii, Zoli avea mai multe gânduri, care se pare că au fost influențate de Filip, însă concurentul eliminat nu aruncă vina, ci rămâne cu un singur regret: că nu s-a concentrat suficient de mult la proba cu focul.

Zoli: Mă bucur totuși că rămâne ceva de pe urma mea și chiar toată lumea o să-și amintească de mine. E important să lași ceva în urmă, așa e și în viață. Să lași ceva în urmă și oamenii să se bucure de el. Vreau încă o dată să mulțumesc aici, în arenă și celor ce m-au ajutat la leagăn.

„Am un sentiment de regret, dar într-un fel am și un sentiment de bucurie că mă reîntâlnesc cu cei dragi acasă.

Cu un ochi râd și cu altul plâng, cam asta e.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Surpriză la nominalizările din această seară! Cristi a trimis în luptă patru băieți: „Mă bucur enorm de faptul că am fost nominalizați…”

Am un regret că nu m-am concentrat tare la proba cu focul și ce mi-a zis Filip, totdeauna parcă a fost în capul meu. Ca un drăcușor acolo zicea: hai, că e bine, hai că și dacă se termină, tot e bine. Asta a fost greșeala mea. Adică dacă nu știam, dacă nu-mi zicea: hai, că te salvez, poate dădeam totul și mă concentram mai bine.

Am zis, nu sunt un sfânt, că trebuia să mă concentrez pe mine, dar uite că nu am putut. Ăsta e regretul meu,” a spus Zoli, după eliminare.

Citește și: Urmează cea mai bănoasă probă de la ”Insula de 1 milion”! În camp tensiunile ating cote maxime: „Chiar așa să le iei din mână conservele…” Primele imagini din episodul de astăzi, de la ora 20:00, pe Kanal D

Zoli părăsește în această seară show-ul de aventură „Insula de 1 milion”, difuzată la Kanal D. Mai rămân astfel 39 de concurenți în lupta pentru supraviețuire, în cadrul celui mai mare experiment social.

Întregul moment cu eliminarea lui Zoli poate fi urmărit aici:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.