Zuhre din serialul "Steaua sufletului", relatie speciala cu mama sa! Iata de la cine a mostenit frumusetea Selin Sekerci si ce relatie reusita are cu cea care i-a dat viata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 dec 2017, 15:09
video Foto(8)

Selin Sekerci este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia.

Selin Sekerci s-a nascut in 1988, in Izmir. Aceasta are origini mixte, deoarece tatal ei este arab, iar mama este azera, insa a venit pe lume si a crescut in Turcia.


A urmat cursurile Facultatii de Teatru in cadrul Universitatii din Izmir si a devenit actrita cu drepturi depline in 2010. Insa a fost cooptata in primul ei proiect inca din 2007, cand a decis sa se stabileasca in Istanbul, unde a inceput filmarile pentru serialul "Cu capul in nori", in care s-a remarcat prin frumusete si talent.

Citeste si: Ozcan Deniz (Faruk din "Mireasa din Istanbul") planuri pentru anul 2018! Celebrul actor, pe aceleasi platouri de filmare cu mai tanarul lui coleg, Sukru Ozyildiz (Seyit din "Steaua Sufletului")! Iata ce anume le pregateste indragitul actor fanilor sai! Vezi un filmultet inedit!


Au urmat multe roluri in seriale de succes precum: "Melekler Korusun" (2009-2010), "Leyla ile Mecnun" (2011), "Benim Icin Uzulme" (2012), Kacak Gelinler (2014), Aci Ask (2015).
Anul acesta frumoasa actrita a primit rolul principal in serialul "Steaua sufletului", pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare a carierei sale, deoarece a fost nevoita sa se adapteze unui scenariu dificil si sa se transpuna intr-o lume diferita.


Desi spune ca atunci cand era mica a suferit din cauza faptului ca nu-si stia tatal, acum spune ca s-a obsinuit cu ideea si nici nu ar mai vrea sa-l cunoasca.
Asta si pentru ca ar putea crede ca vine acum la ea doar pentru ca e celebra.
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.