Zuhre din "Steaua sufletului" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre cei mai sexy actori din Turcia, Kaan Tasaner! Iata cele mai inedite ipostaze in care au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2018, 11:34
video Foto(6)

Din 2014 Selin Sekerci traieste o poveste de iubire cu actorul Kan Tasaner.

Selin Sekerci s-a nascut in 1988, in Izmir. Aceasta are origini mixte, deoarece tatal ei este arab, iar mama este azera, insa a venit pe lume si a crescut in Turcia.


A urmat cursurile Facultatii de Teatru in cadrul Universitatii din Izmir si a devenit actrita cu drepturi depline in 2010. Insa a fost cooptata in primul ei proiect inca din 2007, cand a decis sa se stabileasca in Istanbul, unde a inceput filmarile pentru serialul "Cu capul in nori", in care s-a remarcat prin frumusete si talent.

Citeste si: Impresionant! Berguzar Korel (Azize din "Patria mea esti tu"), mesaj emotionant de Anul Nou, din partea micutilor ei fani din Cambodgia! Iata ce surpriza i-au pregatit copiii indragitei actrite! VEZI un filmulet de senzatie!


Au urmat multe roluri in seriale de succes precum: "Melekler Korusun" (2009-2010), "Leyla ile Mecnun" (2011), "Benim Icin Uzulme" (2012), Kacak Gelinler (2014), Aci Ask (2015).
Anul acesta frumoasa actrita a primit rolul principal in serialul "Steaua sufletului", pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare a carierei sale, deoarece a fost nevoita sa se adapteze unui scenariu dificil si sa se transpuna intr-o lume diferita.


Din 2014 Selin Sekerci traieste o poveste de iubire cu actorul Kan Tasaner. Se potrivesc pentru ca impartasesec aceeasi profesie dar si pasiunile comune pentru petreceri si calatorii.
Selin este indragita de fani tocmai pentru firea sa deschisa, haioasa pentru felul ei de a fi.


 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.